Neler Yeni

Yardım Steam hesabım çalındı (Güncelleme)

El-Turco

80+ Bronze
Hocam aynı durumu yaşadım bugün, mailler smsler hepsi çince geldi ve bir tane onay kodu istemedi. Telefonumda guard açık mail doğrulama açık telefon doğrulama açık. Allahtan envanterim boştu da 2-3tl lik skin satmışlar. Hemen listelendiği gibi de farklı satıcılar almış. Profilleri gizli gözükmüyor ve değerinden de çok düşüğe satılmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dikkat ederim virüs konusuna vs öyle her yere de girmem hesabımı ama böyle saçma bi olay yaşandı hızlıca guardı kapatıp şifre ve dil değiştirdim. He bi de steam mobil de çince oldu abi kafayı yedim anlamıyorum hiçbir şey şifre değiştirme ekranını bulamıyorum falan.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
nasıl çaldırdın kanka?
rar seklinde virüs ile bilgisayara sızıp tüm tarayıcılardai mailleri patlatıp steam hesabını ele gecırdıler sonra steam hesabında depolardaki itemleri çıkarıp hepsini 1 dolar altına koydular bu şekilde guarda bildirim gitmedi ve kendi hesabından 1 tllik skinleri 1000 TL'ye satışa koyup satın aldılar ve transferi yaptılar

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Geçmiş olsun şikayet ettim

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Hocam aynı durumu yaşadım bugün, mailler smsler hepsi çince geldi ve bir tane onay kodu istemedi. Telefonumda guard açık mail doğrulama açık telefon doğrulama açık. Allahtan envanterim boştu da 2-3tl lik skin satmışlar. Hemen listelendiği gibi de farklı satıcılar almış. Profilleri gizli gözükmüyor ve değerinden de çok düşüğe satılmamış.

Dikkat ederim virüs konusuna vs öyle her yere de girmem hesabımı ama böyle saçma bi olay yaşandı hızlıca guardı kapatıp şifre ve dil değiştirdim. He bi de steam mobil de çince oldu abi kafayı yedim anlamıyorum hiçbir şey şifre değiştirme ekranını bulamıyorum falan.
hocam benim böyle konularda fazlasıyla bilgim var benim dışımda biri virüs indirmiş

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
rar seklinde virüs ile bilgisayara sızıp tüm tarayıcılardai mailleri patlatıp steam hesabını ele gecırdıler sonra steam hesabında depolardaki itemleri çıkarıp hepsini 1 dolar altına koydular bu şekilde guarda bildirim gitmedi ve kendi hesabından 1 tllik skinleri 1000 TL'ye satışa koyup satın aldılar ve transferi yaptılar
aynısı bana da oldu ama benim steami çalamadılar. Tüm hesapları çaldılar format attım şifreleri değiştirip hepsini iki faktörlü korumaya aldım anca öyle kurtarabildim hesapları.

İnternetten bir bok indiremez hale geldik valla ya

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
aynısı bana da oldu ama benim steami çalamadılar. Tüm hesapları çaldılar format attım şifreleri değiştirip hepsini iki faktörlü korumaya aldım anca öyle kurtarabildim hesapları.

İnternetten bir bok indiremez hale geldik valla ya
İnternetten bir şey yüklediğiniz yüzünden mi hesaplar çalınıyor? Ona göre bir şey yüklemim

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
İnternetten bir şey yüklediğiniz yüzünden mi hesaplar çalınıyor? Ona göre bir şey yüklemim
evet tarayıcıya ulaşıp mailleri patlatıyorlar oradan tüm hesaplarınız gidiyor (instagram, spotify, facebook, epic games, riot games, steam)

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
evet tarayıcıya ulaşıp mailleri patlatıyorlar oradan tüm hesaplarınız gidiyor (instagram, spotify, facebook, epic games, riot games, steam)
Hangi tarz şeyler hocam az çok şöyle şeyler indirmeyin deme şansınız var mı?

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Hangi tarz şeyler hocam az çok şöyle şeyler indirmeyin deme şansınız var mı?
hile oyun tarzı şeyler

(GÜNCELLEME)
hesabı çalan kişi paranın bir kısmını itemlere çevirmiş sizden ricam parayı ana hesabına aktaramadan report edip banlatmamız
1683565402079.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,516
Üyeler
166,555
Son üye