İlk önce sakin olun .Steam desteğe yazın. Aldığınız oyunların faturaları varsa (e-postaya gelen steam pazar işlemleride olur) onlara yollayın kanıtınız olsun. Benim hesabıma da dolandırıcı csgo sitelerinden 3 yıl önce olmuştu aynısı. Hesabın şifresini değiştirip veriyorlar. Max 2 güne dönüş yapıyorlar.arkadaşlar merhaba steam hesabım çalındı herif mail telefon numarası falan her şeyi değiştirmiş hiçbir şekilde giremiyorum hesabım çalındı dediğimde mail girmemi istiyor adamın girdiği mailide bilmiyorum nolur yardım edin
Hangi siteİlk önce sakin olun .Steam desteğe yazın. Aldığınız oyunların faturaları varsa (e-postaya gelen steam pazar işlemleride olur) onlara yollayın kanıtınız olsun. Benim hesabıma da dolandırıcı csgo sitelerinden 3 yıl önce olmuştu aynısı. Hesabın şifresini değiştirip veriyorlar. Max 2 güne dönüş yapıyorlar.
HatırlamıyorumHangi site
kanka bende de çakma csa sitesinden oldu vallhaa baya üzgünüm sen ne yaptın daha açık söyler msiinİlk önce sakin olun .Steam desteğe yazın. Aldığınız oyunların faturaları varsa (e-postaya gelen steam pazar işlemleride olur) onlara yollayın kanıtınız olsun. Benim hesabıma da dolandırıcı csgo sitelerinden 3 yıl önce olmuştu aynısı. Hesabın şifresini değiştirip veriyorlar. Max 2 güne dönüş yapıyorlar.