Steam hesabım çalındı yardım edin

k1ck11

80+
Reaksiyon skoru
3
1-2 ay önce steam hesabım çalındı fakat asker olduğum için görevdeydim ve ilgilenemedim şimdi ancak steam ile iletişime geçtim epostamdaki satın alım makbuzunun ekran görüntüsünü yolladım 1.5 gündür geri dönüş sağlanmadı acaba kabulmu etmediler yoksa beklememmi gerekiyor anlamadım yardım edin

1-2 ay önce steam hesabım çalındı fakat asker olduğum için görevdeydim ve ilgilenemedim şimdi ancak steam ile iletişime geçtim epostamdaki satın alım makbuzunun ekran görüntüsünü yolladım 1.5 gündür geri dönüş sağlanmadı acaba kabulmu etmediler yoksa beklememmi gerekiyor anlamadım yardım edin
Beklemen lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beklemen lazım.
Covid-19 yüzünden az işçi falan vardır. O yüzden geç dönüyorlar.

Beklemen lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Covid-19 yüzünden az işçi falan vardır. O yüzden geç dönüyorlar.
Gönderdiğim satın alım makbuzu geçerlidir değilmi yani geri verirler hesabı

Geri alırsam buraya yazacağım benim gibi çalınanlara yardımcı olması için teşekkürler

Mail hesabın ile şifresi aynı değilse kurtarma e postası alabilirsin

Mailden alınan makbuzu kabul etmediler kullandığım kredi kartınıda artık kullanmıyorum anlıcağınız gitti hesap

Mailden alınan makbuzu kabul etmediler kullandığım kredi kartınıda artık kullanmıyorum anlıcağınız gitti hesap
Geçmiş olsun. Açıkçası ben kesin alırsın diye düşünüyordum ama böyle olması kötü oldu. Eğer askerlik durumu araya girip süreyi uzatmasa belki biraz olsun şansınız artardı.

benimde çalınmıştı gece yarısı aktif oluyorlar steam bilgilerine at bu benim hesaptan kayıt bilgilerim diye sonra sana kod gönderecekler fakat 1 . 2 ay geçmiş hesapta bişey bırakmamışlardır

Kullandıgım kredi kartı bilgilerni bulmaya çalışıcam başka yolu yok heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,660
Üyeler
174,905
Son üye
whitelacks
Geri