25 dolara oyun degil hesabımj satın almış birisidesteğe başvur
25 dolarlık oyunu iade et
5 6 saattir bakmıyorlar kafayı yiyecegimSteam destekte hesabınla alakalı form dolduruyorsun ve hesabını geri alıyorsun. bu kadar basit
şifreni değiştir mümkünse mailini değiştir steam guard yok mu ?Steam hesabım çalındı ve satılmaya başlanmış biriside 25 dolada almış napmam lazım yardım edin
steam bu konuılarda iyidir o sırada sen steamin bağlı olduğu mail hesabın dark webe düşmüş mü bak ve şifreni değiş ayrıca mail atarken önceden aldığın bir oyunun faturasını ss at25 dolara oyun degil hesabımj satın almış birisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 6 saattir bakmıyorlar kafayı yiyecegim
maili şifremi herşeyi degistirmişler steam guardı kapatmışlar tel no muda degiştirmişlerşifreni değiştir mümkünse mailini değiştir steam guard yok mu ?
Nası bakıcam onasteam bu konuılarda iyidir o sırada sen steamin bağlı olduğu mail hesabın dark webe düşmüş mü bak ve şifreni değiş ayrıca mail atarken önceden aldığın bir oyunun faturasını ss at
maili şifremi herşeyi degistirmişler steam guardı kapatmışlar tel no muda degiştirmişler
Nası bakıcam ona
steam destek üzerinden bir ticket yani form açıyorsun hesabının çalındığını ve hesbının senin olduğunu kanıtlaman için daha önce steam üzerinden aldığın bir oyunun faturasını atman yeterli maillerine bak orada steamdan gelen satım alımınız için teşekkür ederiz diye atıyorlar o mail türlerinden bir kaç tene gönder en eski tarihli olanıda gönder yardımcı olacaklardır hesabı alan kişi ban hile falan aaçmadıığı sürece sorun yaşamazsın, ve aldğında da steam guard kesinlikle etkinleştir, ve saçma sapan sitelere girme,Steam hesabım çalındı ve satılmaya başlanmış biriside 25 dolada almış napmam lazım yardım edin
Arkadaşımın hesaba birileri girdi ve bana trade linki attı bende mal gibi arkadasım sanıp bastım hesap öylr gitti hesaptaki adamla baska hesaptsn konustum bana sitenin ismini verdi 25 dolara aldıgını söyledi steama 2 tane fsturamı attım yeterli olur inşallahsteam destek üzerinden bir ticket yani form açıyorsun hesabının çalındığını ve hesbının senin olduğunu kanıtlaman için daha önce steam üzerinden aldığın bir oyunun faturasını atman yeterli maillerine bak orada steamdan gelen satım alımınız için teşekkür ederiz diye atıyorlar o mail türlerinden bir kaç tene gönder en eski tarihli olanıda gönder yardımcı olacaklardır hesabı alan kişi ban hile falan aaçmadıığı sürece sorun yaşamazsın, ve aldğında da steam guard kesinlikle etkinleştir, ve saçma sapan sitelere girme,
Nasıl çalındığını anlatırsan daha çok yardımcı olabilirim, fatura görselinide paylaşıyorum, üstünü çizdiğim yerler önemli yerler o yüzden çizili.
Ve aynı zamanda hesabının 25 dolara alındığını nerden bliyorsun?
sadece trade linki ile çaldıramazsın hesabı başka bir siteden giriş falan mı yaptın?Arkadaşımın hesaba birileri girdi ve bana trade linki attı bende mal gibi arkadasım sanıp bastım hesap öylr gitti hesaptaki adamla baska hesaptsn konustum bana sitenin ismini verdi 25 dolara aldıgını söyledi steama 2 tane fsturamı attım yeterli olur inşallah
oltalama iştesadece trade linki ile çaldıramazsın hesabı başka bir siteden giriş falan mı yaptın?
Hesabı aldım hesaba girdigimde arkadısının sohbetıne gırdım tüm degerlerine sövüp rahatladım gerçekten o kadar mutluyumki şuan sagolasın yardımın içinsadece trade linki ile çaldıramazsın hesabı başka bir siteden giriş falan mı yaptın?