- Konu Sahibi Konu Sahibi
desteğe nasıl girilir cevap yazılır bilmiyorum yardımcı olurmsunuzGeçmiş olsun alırsın büyük olasılıkla
desteğe nasıl girilir cevap yazılır bilmiyorum yardımcı olurmsunuzGeçmiş olsun alırsın büyük olasılıkla
steama gir sol üstte yardım vardesteğe nasıl girilir cevap yazılır bilmiyorum yardımcı olurmsunuz
Geçmiş olsun alırsın büyük olasılıkla
girdimsteama gir sol üstte yardım var
Oradan sorununa yakını seç ve Steam desteği seçMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
girdim
hesabı bul diyorOradan sorununa yakını seç ve Steam desteği seç
desteğe yaz sana cevap verceklerdir , daha sonra sorular soracaklardır hesap hakkında bilgiler falan söledikten sonra geri alırsın 20 günlük işHesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
Tıkla hesabının bilgilerini girhesabı bul diyor
harbiden ya guard varken nasıl olabiliyorHocam nasıl çalındı ki? Bir linke tıklamadan çalınması zor. Veya hesabınızın şifresini ve epostasını bilen bir arkadaşınız çaldı
Steamguard yok mu? Steam guard kodu olmadan hesabına giriş yapamaması lazım normalde.Hesabım çalınmış gmail ve telefon numaramı değiştirmiş nasıl geri alabilirim. Elimde bu resim var sadece bu işlemi ben yapmadım nasıl oluyor
hesab bilgileri değiştirilmişTıkla hesabının bilgilerini gir
bilmiyorum yoktu galibaSteamguard yok mu? Steam guard kodu olmadan hesabına giriş yapamaması lazım normalde.