Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı

ReyMysterio619

80+ Bronze
Sabah kalktım maillere bakarken steamden onlarca satın alım ve takas teklifi vardı. Hiçbirini kendimin yapmadığı belliydi, çünkü uyurken yapılmıştı. Hemen steame girdim cüzdanda bir miktar para vardı, hepsi gitmiş. Hemen satın alım geçmişine baktım. Sadece bugün yapılan işlemler 30 sayfaydı. Muhtemelen kendi envanterindeki eşyayı benim hesabıma girip satın aldı. Pazara gireyim belki de bana sattığı fiyattadır diye, bir baktım eşyanın 60 katı fiyatına bana satmış. Desteğe yazdım, yazarken hala daha biryerlerden para geliyor, gidiyordu. Şifremi değiştim, profil ismimi değiştim, Allah'tan hesapta ekli karta dokunmamış, kartın şifresini de değiştim ne olur ne olmaz. Aradan 2-3 saat geçti bana steamden gelen mailler de çinceydi şunları bi çeviriye yazayım dedim. Bir baktım elemanın Steam ismi ortada yazıyor. Hemen profiline baktım, adam hiçbir oyunu oynamadan bana sattığı eşyadan 200 küsür tanesine sahip, muhtemelen rastgele hesaplara girip hepsini satıyordu. Alta fotoğrafını da koyucam hesabının. Neyse, destekten de pazardan yapılan işlemlerde para iadesi yapamıyoruz diye yanıt geldi, çok sinirlendim. Steam guard açıkken hesabıma nasıl girdi hala daha anlayamıyorum
Screenshot_2023-04-16-16-33-05-731_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Benim kuzenimi de bu hesap dolandırdı hocam, hesabına giriş yapılıp bu kullanıcıdan 100tl lik ürün alınmış

ReyMysterio619

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kuzenimi de bu hesap dolandırdı hocam, hesabına giriş yapılıp bu kullanıcıdan 100tl lik ürün alınmış
Allah'tan benim hesapta 18 lira vardı. Karta dokunmamış Allah'tan ya görmedi ya da mesaj gider diye falan dokunmadı. Geçmiş olsun size de. Repledim hesabı

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Allah'tan benim hesapta 18 lira vardı. Karta dokunmamış Allah'tan ya görmedi ya da mesaj gider diye falan dokunmadı. Geçmiş olsun size de. Repledim hesabı
aynı konu technopatta da var orada çözüm bulmaya çalışıyoruz hocam.

ReyMysterio619

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı konu technopatta da var orada çözüm bulmaya çalışıyoruz hocam.
Evet hocam CS skinleri de gitmişti.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
Nasıl steamguardlı hesaplara girip onay istemeden işlem yapıyolar anlamıyorum bu açık ne , neyden faydalanıyolar , cs sitelerine steamle giriş yapmak falan gibi hiç mi sebebi yok

arturo

80+ Silver
Sabah kalktım maillere bakarken steamden onlarca satın alım ve takas teklifi vardı. Hiçbirini kendimin yapmadığı belliydi, çünkü uyurken yapılmıştı. Hemen steame girdim cüzdanda bir miktar para vardı, hepsi gitmiş. Hemen satın alım geçmişine baktım. Sadece bugün yapılan işlemler 30 sayfaydı. Muhtemelen kendi envanterindeki eşyayı benim hesabıma girip satın aldı. Pazara gireyim belki de bana sattığı fiyattadır diye, bir baktım eşyanın 60 katı fiyatına bana satmış. Desteğe yazdım, yazarken hala daha biryerlerden para geliyor, gidiyordu. Şifremi değiştim, profil ismimi değiştim, Allah'tan hesapta ekli karta dokunmamış, kartın şifresini de değiştim ne olur ne olmaz. Aradan 2-3 saat geçti bana steamden gelen mailler de çinceydi şunları bi çeviriye yazayım dedim. Bir baktım elemanın Steam ismi ortada yazıyor. Hemen profiline baktım, adam hiçbir oyunu oynamadan bana sattığı eşyadan 200 küsür tanesine sahip, muhtemelen rastgele hesaplara girip hepsini satıyordu. Alta fotoğrafını da koyucam hesabının. Neyse, destekten de pazardan yapılan işlemlerde para iadesi yapamıyoruz diye yanıt geldi, çok sinirlendim. Steam guard açıkken hesabıma nasıl girdi hala daha anlayamıyorumAlıntıyı görüntüle
hocam steam hesabınız başka sitelerde açık mıydı

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Sabah kalktım maillere bakarken steamden onlarca satın alım ve takas teklifi vardı. Hiçbirini kendimin yapmadığı belliydi, çünkü uyurken yapılmıştı. Hemen steame girdim cüzdanda bir miktar para vardı, hepsi gitmiş. Hemen satın alım geçmişine baktım. Sadece bugün yapılan işlemler 30 sayfaydı. Muhtemelen kendi envanterindeki eşyayı benim hesabıma girip satın aldı. Pazara gireyim belki de bana sattığı fiyattadır diye, bir baktım eşyanın 60 katı fiyatına bana satmış. Desteğe yazdım, yazarken hala daha biryerlerden para geliyor, gidiyordu. Şifremi değiştim, profil ismimi değiştim, Allah'tan hesapta ekli karta dokunmamış, kartın şifresini de değiştim ne olur ne olmaz. Aradan 2-3 saat geçti bana steamden gelen mailler de çinceydi şunları bi çeviriye yazayım dedim. Bir baktım elemanın Steam ismi ortada yazıyor. Hemen profiline baktım, adam hiçbir oyunu oynamadan bana sattığı eşyadan 200 küsür tanesine sahip, muhtemelen rastgele hesaplara girip hepsini satıyordu. Alta fotoğrafını da koyucam hesabının. Neyse, destekten de pazardan yapılan işlemlerde para iadesi yapamıyoruz diye yanıt geldi, çok sinirlendim. Steam guard açıkken hesabıma nasıl girdi hala daha anlayamıyorumAlıntıyı görüntüle
Telefonuna virüs girdiyse yapabilir

Top Bottom