ReyMysterio619
80+ Bronze
Sabah kalktım maillere bakarken steamden onlarca satın alım ve takas teklifi vardı. Hiçbirini kendimin yapmadığı belliydi, çünkü uyurken yapılmıştı. Hemen steame girdim cüzdanda bir miktar para vardı, hepsi gitmiş. Hemen satın alım geçmişine baktım. Sadece bugün yapılan işlemler 30 sayfaydı. Muhtemelen kendi envanterindeki eşyayı benim hesabıma girip satın aldı. Pazara gireyim belki de bana sattığı fiyattadır diye, bir baktım eşyanın 60 katı fiyatına bana satmış. Desteğe yazdım, yazarken hala daha biryerlerden para geliyor, gidiyordu. Şifremi değiştim, profil ismimi değiştim, Allah'tan hesapta ekli karta dokunmamış, kartın şifresini de değiştim ne olur ne olmaz. Aradan 2-3 saat geçti bana steamden gelen mailler de çinceydi şunları bi çeviriye yazayım dedim. Bir baktım elemanın Steam ismi ortada yazıyor. Hemen profiline baktım, adam hiçbir oyunu oynamadan bana sattığı eşyadan 200 küsür tanesine sahip, muhtemelen rastgele hesaplara girip hepsini satıyordu. Alta fotoğrafını da koyucam hesabının. Neyse, destekten de pazardan yapılan işlemlerde para iadesi yapamıyoruz diye yanıt geldi, çok sinirlendim. Steam guard açıkken hesabıma nasıl girdi hala daha anlayamıyorum