ReyMysterio619
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece pazardan alım, satım yapardım.hocam CS skini alıp satmak için vs kullanılan sitelerde girili miydi?
Hocam sadece pazardan alım, satım yapardım.hocam CS skini alıp satmak için vs kullanılan sitelerde girili miydi?
hmm cozum olarak nasil engelleyebiliriz bunu bende tedirgin oldum simdi.daga yeni 1000 tl ye skin aldim cs yeDiğer forumlardan da çoğu arkadaş yaşamış bu gün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesin telefonunda virüs olamaz herhalde
Hocam sadece 2-3 ay önce idle master yapmıştım. Onların datası çalındıysa olabilir ama emin değilimHocam geçmiş olsun steami herhangi bir siteye girdiyseniz çok rahat çalarlar sahte siteyle gerçeği ayırt etmek çok zor oluyor
Hocam ben tüm arkadaşlarıma söyledim 100-200 liralık skinleri olanlar vardı, hepsi sattı oyun vs aldık.hmm cozum olarak nasil engelleyebiliriz bunu bende tedirgin oldum simdi.daga yeni 1000 TL ye skin aldim cs ye
bir nedenini bulabildin miHocam sadece 2-3 ay önce idle master yapmıştım. Onların datası çalındıysa olabilir ama emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben tüm arkadaşlarıma söyledim 100-200 liralık skinleri olanlar vardı, hepsi sattı oyun vs aldık.
Her ay bilgisayarıma format atarım, biryere de tıklamam, emin ol başıma gelen şeylerden dolayı senden çok daha temkinliyim.kesin bir yerlere tıkladın ve ya virüslü bir şey indirdin ve ***** durumuna düşmemek için söylemiyorsun
Yani hocam guard ekli gmail telefon numarası ekli yine çalınıyorsa çok ciddi bir açık var demek ama ilk defa duyuyorum böyle bir olayHer ay bilgisayarıma format atarım, biryere de tıklamam, emin ol başıma gelen şeylerden dolayı senden çok daha temkinliyim.
benimde başıma geldi dediğin gibi hepsinin koruması açık csgoda topladığım kasaları ve kendi skinlerimi satmış 250tl yapmış kendi hesabındaki çöpleri satın almış 250tlyeYani hocam guard ekli gmail telefon numarası ekli yine çalınıyorsa çok ciddi bir açık var demek ama ilk defa duyuyorum böyle bir olay
Hocam hepsi ekli, girdiğine dair hiçbir mail veya SMS gelmiyor. Pazardan birşeyler alınıp satışında mail geldi öyle harekete geçtim.Yani hocam guard ekli gmail telefon numarası ekli yine çalınıyorsa çok ciddi bir açık var demek ama ilk defa duyuyorum böyle bir olay
tabii hep öyle olurHer ay bilgisayarıma format atarım, biryere de tıklamam, emin ol başıma gelen şeylerden dolayı senden çok daha temkinliyim.