Neler Yeni

Steam hesabım dolandırıcılık şüphesi olduğu gözüküyor

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
adama nereden nasıl ulaştın ne olduysa anlat polise ne diyim daha

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben bir etkinliğe katıldim.Etkinligi yapan adam anydesk yükle dedi yükledim.Adam benim bilgisayarıma bağlandı Steam e girdi 20 TL yükledi kartını falan yazarak neyse 2 gün geçti Steam bildiriminiz var dedi girdim Steam hesabınız dolandırıcılık şüphesi olduğu gözüküyor dedi.Steam destekle iletişime geçtim hileli yatırıldığı düşünülen 20 TL'yi geri almış ve kartın son 4 hanesi , ad soyad , adres , ve resmi evrak TC kimlik no ehliyet gibi bişey istiyor ve ben kartın sahibini ikna etmeye çalıştım ben bişey yapamam dedi engelledi ben ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Hayırlı olsun adam birinin kredi kartını patlatmış.İzi bulunmasın diyede başkalarının steam hesabına yüklemeler yapmış. Yani dolandırıcılık işinde aracılık etmiş oldun. Kart sahibi şikayet edince ip adresinden bulurlar seni kafan çok ağrıyacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk AKKAYA
En fazla hesap mı gider yoksa bakşa bişey olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun adam birinin kredi kartını patlatmış.İzi bulunmasın diyede başkalarının steam hesabına yüklemeler yapmış. Yani dolandırıcılık işinde aracılık etmiş oldun. Kart sahibi şikayet edince ip adresinden bulurlar seni kafan çok ağrıyacak.
Ama yt hesabıma girip abone oluyor kendine sonra veriyor

Ama bayadır yapıyor bu işi 2 3 hafta önce tanıdım ilk kez katılmıştım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En fazla hesap mı gider yoksa bakşa bişey olurmu

Ama yt hesabıma girip abone oluyor kendine sonra veriyor

Ama bayadır yapıyor bu işi 2 3 hafta önce tanıdım ilk kez katılmıştım
Kim bu youtuber.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk AKKAYA
Shad dawn 17k abonesi var

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hak etmişsin. 20 lira için bunca sıkıntıya girmeye gerek yok. Kart sahibi dava açarsa çok sıkıntıya girersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk AKKAYA
İnşallah sadece Steam hesabım gider başka bişey olmaz

arkadaşım yaptı onda sorun yok yüzlerce kişiye yapıyor onda da sorun yok yani bir 20 TL ne olabilir ki dedim katıldım

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
İnşallah sadece Steam hesabım gider başka bişey olmaz

arkadaşım yaptı onda sorun yok yüzlerce kişiye yapıyor onda da sorun yok yani bir 20 TL ne olabilir ki dedim katıldım
hocam adam birinin kart patlatmış belli olmasın diye size dağıtıyor hepinizi ifadeye çağırırlar yakında

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben bir etkinliğe katıldim.Etkinligi yapan adam anydesk yükle dedi yükledim.Adam benim bilgisayarıma bağlandı Steam e girdi 20 TL yükledi kartını falan yazarak neyse 2 gün geçti Steam bildiriminiz var dedi girdim Steam hesabınız dolandırıcılık şüphesi olduğu gözüküyor dedi.Steam destekle iletişime geçtim hileli yatırıldığı düşünülen 20 TL'yi geri almış ve kartın son 4 hanesi , ad soyad , adres , ve resmi evrak TC kimlik no ehliyet gibi bişey istiyor ve ben kartın sahibini ikna etmeye çalıştım ben bişey yapamam dedi engelledi ben ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Steam Hesabınıza Elvada Deyin Kısa Süre İçeerisin'de Erişime Kapatılır.
Diğer Mevzu Çalıntı Kredi Kartıyla Alışveriş Yaptınız Ki Bu Suçtur Siz Yapmasanızda Sizin Üzerinize Olan Bir Hesaptan Sizin İzniniz Aracılığıyla Gözünüzün Önün'de Yapıldı Yani Suça Ortak Oldunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk AKKAYA
Ama o etkinliği yapana patlamaz mı olay

Atyxah

80+ Silver
Ama o etkinliği yapana patlamaz mı olay
Evet ancak bunun anlaşılması için tüm ip adreslerine bakıp mahkemeye alıyorlar mahkemede kim suçlu belli olacak şuan kanunen sen kredi kartını patlatmış kadar şüphelisin sonradan belli olur yani en iyisi babana anlat

Top Bottom