Steam Hesabımı Alamıyorum ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
e postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde pubg falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum

Steam desteğe yazarsanız daha faydalı bir cevap alırsınız ayrıca fatura'nın ekran görüntüsünü ekleyin.

Başlıklara 8-10 tane soru/ünlem işareti koymayın, dikkatimizi çekmiyor. 200-250 tane koyun, anca görürüz.

e postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde PUBG falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum
bende r6 ets2 garrymod the forest aldım ikisi kütüphanemde gözüküyor diğer 2 si yok şaka gibi ya.r6 yı iade edip tekrar alırım da ets yi 2 saatten fazla oynadım.kütüphanende yoksa nası indirdin diye sorarsan mağazada oyunun satın alma yerine gir hemen oyna var ona tıklayınca indirme yapıyor

bende r6 ets2 garrymod the forest aldım ikisi kütüphanemde gözüküyor diğer 2 si yok şaka gibi ya.r6 yı iade edip tekrar alırım da ets yi 2 saatten fazla oynadım.kütüphanende yoksa nası indirdin diye sorarsan mağazada oyunun satın alma yerine gir hemen oyna var ona tıklayınca indirme yapıyor
aynen steam saçmaladı şifreyi değiştiriyorum yazıyorum yanlış diyor

çok fazla deneyince ipyi banlıyor doğru olsa bile yanlış diyor steam. modemine reset atıp şifreni öyle dene

e postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde PUBG falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum
caps lock açık unutmuş olmayın. veya kullanıcı adı yerine e posta giriyor olmayın bunlar basit hatalar kontrol edin

caps lock açık unutmuş olmayın. veya kullanıcı adı yerine e posta giriyor olmayın bunlar basit hatalar kontrol edin
Hesap adı yerine zaten gmail girmiycezmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1593206576555.webp
üste gmail alta şifre değilmi yıllarca hep böyle giriş yaptık

Geri