- Reaksiyon skoru
- 4,552
e postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde pubg falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum
fatura ?Steam desteğe yazarsanız daha faydalı bir cevap alırsınız ayrıca fatura'nın ekran görüntüsünü ekleyin.
hemen kaldırıyorumBaşlıklara 8-10 tane soru/ünlem işareti koymayın, dikkatimizi çekmiyor. 200-250 tane koyun, anca görürüz.
bende r6 ets2 garrymod the forest aldım ikisi kütüphanemde gözüküyor diğer 2 si yok şaka gibi ya.r6 yı iade edip tekrar alırım da ets yi 2 saatten fazla oynadım.kütüphanende yoksa nası indirdin diye sorarsan mağazada oyunun satın alma yerine gir hemen oyna var ona tıklayınca indirme yapıyore postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde PUBG falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum
aynen steam saçmaladı şifreyi değiştiriyorum yazıyorum yanlış diyorbende r6 ets2 garrymod the forest aldım ikisi kütüphanemde gözüküyor diğer 2 si yok şaka gibi ya.r6 yı iade edip tekrar alırım da ets yi 2 saatten fazla oynadım.kütüphanende yoksa nası indirdin diye sorarsan mağazada oyunun satın alma yerine gir hemen oyna var ona tıklayınca indirme yapıyor
Oyun satın aldığınızda e-postaya gelen fatura.fatura ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hemen kaldırıyorum
peki yarın deniycem inş 1 gün de değişir şifreçok fazla deneyince ipyi banlıyor doğru olsa bile yanlış diyor steam. modemine reset atıp şifreni öyle dene
müsait değilse lafım yok ama beklemene gerek yok modemi kapatıp açsan yeterli olacaktırpeki yarın deniycem inş 1 gün de değişir şifre
desteğe yazdım ben cvp bekliyorum merak etme hesabına bişi olmazaynen steam saçmaladı şifreyi değiştiriyorum yazıyorum yanlış diyor
caps lock açık unutmuş olmayın. veya kullanıcı adı yerine e posta giriyor olmayın bunlar basit hatalar kontrol edine postadan şifreyi değiştiriyorum şifreyi giriyorum yanlış diyo içinde PUBG falan var oyunlar var paralı unuttum şifreyi aman nolcak dedim alamıyorum saatlerdir deniyorum
Hesap adı yerine zaten gmail girmiycezmicaps lock açık unutmuş olmayın. veya kullanıcı adı yerine e posta giriyor olmayın bunlar basit hatalar kontrol edin
caps lock açık unutmuş olmayın. veya kullanıcı adı yerine e posta giriyor olmayın bunlar basit hatalar kontrol edin