Hocam ben aldığım oyunların faturasını nasıl dosya haline çevirebilirim ? Steamde bulamadımda.Bir bilgim yok o konu hakkında.
Steam'de değil zaten. Oyunu aldığın zaman fatura adresi olan e-mail adresine faturan gelir. Oradan çıkartabilirsin.Hocam ben aldığım oyunların faturasını nasıl dosya haline çevirebilirim ? Steamde bulamadımda.
bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı
[/QUOTeşguliyetinizMeşguliyetiniz geçince olay nasıl oldu tekrar anlatabilir misiniz?
Hiç bilmiyorumsaoalsın alma ihtimalim yokmu
Sana linke benzer bişey atmış olabilirler misafirlerinden biri de girmiş,kurcalamasiz olabilir. Neyse olan olmuş. Hesabını alacağını düşünüyorum.Yani hiçbir bilgim yok aslında dün tüm gün evde misafirlerimiz vardı onlara bilgisayarı bıraktım açıkcası yani hiçbirşey olmuyacağını düşündüm sonra uyandığımda yani 15,00 civarı arkadaşlarım felan wp den yazmış işte hesabından nie çıakrdın felan sonra baktığımda hesabım bende değildi bir rus tarafından çalınmıştı
yani pek değerli eşyalar yoktu ama inşallah zarar vermezler
Guard kullanmiyordun büyük ihtimal demi?Yani hiçbir bilgim yok aslında dün tüm gün evde misafirlerimiz vardı onlara bilgisayarı bıraktım açıkcası yani hiçbirşey olmuyacağını düşündüm sonra uyandığımda yani 15,00 civarı arkadaşlarım felan wp den yazmış işte hesabından nie çıakrdın felan sonra baktığımda hesabım bende değildi bir rus tarafından çalınmıştı