Steam Hesabımı çaldırdım

Geçmiş olsun.

Hocam ben aldığım oyunların faturasını nasıl dosya haline çevirebilirim ? Steamde bulamadımda.
Steam'de değil zaten. Oyunu aldığın zaman fatura adresi olan e-mail adresine faturan gelir. Oradan çıkartabilirsin.

bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı
[/QUOTeşguliyetiniz
Meşguliyetiniz geçince olay nasıl oldu tekrar anlatabilir misiniz?

Yani hiçbir bilgim yok aslında dün tüm gün evde misafirlerimiz vardı onlara bilgisayarı bıraktım açıkcası yani hiçbirşey olmuyacağını düşündüm sonra uyandığımda yani 15,00 civarı arkadaşlarım felan wp den yazmış işte hesabından nie çıakrdın felan sonra baktığımda hesabım bende değildi bir rus tarafından çalınmıştı

Yani hiçbir bilgim yok aslında dün tüm gün evde misafirlerimiz vardı onlara bilgisayarı bıraktım açıkcası yani hiçbirşey olmuyacağını düşündüm sonra uyandığımda yani 15,00 civarı arkadaşlarım felan wp den yazmış işte hesabından nie çıakrdın felan sonra baktığımda hesabım bende değildi bir rus tarafından çalınmıştı
Sana linke benzer bişey atmış olabilirler misafirlerinden biri de girmiş,kurcalamasiz olabilir. Neyse olan olmuş. Hesabını alacağını düşünüyorum.

8 saat içinde mesaj yazmazlarsa attığın biletin altına bidaha mesaj yaz
guard kullanıyorsan mail hesabına gelen mesajda hesabımı kitle gibi bir seçenek çıkar .

St
Guard kullanmiyordun büyük ihtimal demi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,513
Üyeler
190,589
Son üye
LordSinyor
Geri