Steam Hesabımı çaldırdım

G
bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı
geçmiş olsun. faturalar varsa geri verme durumları yüksek

afferim sana

Merak ettiğimden soruyorum sadece.

Nasıl oldu olay, steam envanterimde benim için önemli eşyalar var. Ona göre önlem almak istiyorum.
Her gördüğün steamden ya da bedava çekiliş kazandınız yazan şeylere tıklama oyun faturaların e-postanda kalsın silme , steam guardı aktif et

Millet Rus kızlara tarla parası yediriyor sende Steam hesabimi yedirdin naptın

bugün yaklaşık saat 15,00 sularında hesabımıa rusça mesajlar gelmeye başladı ve arkadaşlarım onları listeden çıakrdığımı söyledi bende geri alamya çalıştığımda epostası farklı gözüküyordu ve destedeğe ingilizce şekilde talebimi ilettim şimidi bana tahmini ne zaman dönüş yaparlar birde aldığım oyunların faturaları vardı onlarıda gönderdim bana geri verme ihtimalleri varmı hesabımı
Geçmiş olsun. Nasıl çaldırttın?

Bidaha asla öyle bir şey yapmayacağını tecrübe etmiş oldun en azından
Heasbımı geri aldım çok şükür bir sıkıntı oluşmmaış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 saat içinde mesaj yazmazlarsa attığın biletin altına bidaha mesaj yaz
guard kullanıyorsan mail hesabına gelen mesajda hesabımı kitle gibi bir seçenek çıkar .
dediğin gibi değilde direk türkçe olarak yazdım yani altına ekleme olarak 1-2 saate çözüdü işim teşekkür ederim

faturalar varsa alırsın diye düşünmekteyim.

Heasbımı geri aldım çok şükür bir sıkıntı oluşmmaış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi değilde direk türkçe olarak yazdım yani altına ekleme olarak 1-2 saate çözüdü işim teşekkür ederim
Oh be içim rahatladı. Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,133
Üyeler
190,511
Son üye
İzzetülker
Geri