valla bilmiyorum bayadır girmedim steam hesabıma ama en az 300 tl varo awp kac TL
valla bilmiyorum bayadır girmedim steam hesabıma ama en az 300 tl varo awp kac TL
nasi ya 300den fazla olmasi lazim bi dkvalla bilmiyorum bayadır girmedim steam hesabıma ama en az 300 TL var
benim kici kirik hezeyan 350 tlvalla bilmiyorum bayadır girmedim steam hesabıma ama en az 300 TL var
valla bilmiyorum bayadır girmedim steam hesabıma ama en az 300 TL var
aynen bende şimdi baktım 40 dolarmış fiyatı bide üzerinde sticker falan var sen ona 45 dolar denasi ya 300den fazla olmasi lazim bi dk
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kici kirik hezeyan 350 TL
Alıntıyı görüntüle
kelesin fabrikadan yeni cikmis olsaydi takas edelim mi dicektim de gorevde kullanilmismis. kasalari versene kanka hayrinamuzik kitini verim bende sanaaynen bende şimdi baktım 40 dolarmış fiyatı bide üzerinde sticker falan var sen ona 45 dolar de
kanka o zaman da 400 lira 400 liraydi yani. csgo 24 lira iste sen dusunabi bunlar 5 yıl önce sudan ucuzdu mk ah be kalsaydı envanter şimdi zengindim
ulan 400 TL'ye aldığım m9 bayonet 20k olmuş
dolar düşüktü ama yine iyi yükselmiş fiyatlar yakanka o zaman da 400 lira 400 liraydi yani. csgo 24 lira iste sen dusun
aga su kodumun steaminde biseyleri alip bekletirsen harbi zenginsin 3-5 yil sonra. elimden gelse pazardaki tum esyalardan 1er tane alip bi koseye atmak isterdim .Alıntıyı görüntüle
şu hydra görevinde düşmüştü kumarda kaybetmiştim 800 TL falandı o zaman
dolar düşüktü ama yine iyi yükselmiş fiyatlar ya
hesap satın alıp kutu açıcam ** şansıma güveniyorum
he ya valla öyle benim 10 hesap birden vaclandı yoksa tutucaktım bişilerdeaga su kodumun steaminde biseyleri alip bekletirsen harbi zenginsin 3-5 yil sonra. elimden gelse pazardaki tum esyalardan 1er tane alip bi koseye atmak isterdim yani
katowice 2014 stickeri var ya 75.000 euro olan mavi. onun gibi degerlenecek hepsi benceAlıntıyı görüntüle
şu hydra görevinde düşmüştü kumarda kaybetmiştim 800 TL falandı o zaman
dolar düşüktü ama yine iyi yükselmiş fiyatlar ya
hesap satın alıp kutu açıcam ** şansıma güveniyorum
evet çok fena ya ulan csye yatırım yapardım o zamanlarda küçüktüm hala daha alınırda para yokkatowice 2014 stickeri var ya 75.000 euro olan mavi. onun gibi degerlenecek hepsi bence
yada cs bi ara bedavaydi ya o zamanlar acicaktin 40-50 hesap kasacaktin hepsini 200 liradan satsan simdi 10k koymustun cebine + 40 50 hesaba dusen kasalarla beraber 15k. vizyon onemli abihe ya valla öyle benim 10 hesap birden vaclandı yoksa tutucaktım bişilerde
doğru valla şimdi ben cs alıcam ucuza getirmenin yolu var mıyada cs bi ara bedavaydi ya o zamanlar acicaktin 40-50 hesap kasacaktin hepsini 200 liradan satsan simdi 10k koymustun cebine