Neler Yeni

Steam hesap çalınması

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Bi ark bir link gönderdi 3 ay bedava dc nitro bende inandım epicde yapmıştı inandım hiç sorgulamadım ***** gibi , siteyide iyi yapmışlar bence resim eklerim neyse hesabımı steam hesabımı istedi girdim bende ondan sonra steame giriş yapmaya çalıştım önce şifre değişmişti sonra 1 dk sonra baktım kullanıcı adıda yanlış e posta ile kurtarmayı denedim sistemimizde böyle bir e posta bulunmuyor yazıyordu ugulamayı açtım baktım çıkış yaptı kendi kendine şifre değiştiği için kurtarmanın bir yolu var mı ?

Ekler

• ssadasdfsadasdasdas.png
    ssadasdfsadasdasdas.png
    321.2 KB · Hit: 94

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
e postayıda değiştirmişler

Bir hesap doğrulama bağlantısı şuraya gönderildi: b.******.*******@m***.r* gmaildi mail.ru yapmışlar​

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok knk ets vardı sadece ama etsyi satın aldığım karta ulaşabilirler mi ulaşamazlarsa sıkıntı yok zaten
Hesabını arkadaşın almış bile olabilir bu arada. Linki arkadaşın atmış çünkü. Belki senin hesabı alma peşindedir diyeceğim fakat büyük ihtimal öyle değildir, o da hesabını kaptırmış olsa gerek.

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Hesabını arkadaşın almış bile olabilir bu arada. Linki arkadaşın atmış çünkü. Belki senin hesabı alma peşindedir diyeceğim fakat büyük ihtimal öyle değildir, o da hesabını kaptırmış olsa gerek.
vallaha sanmam site iyiydi yapamaz bence

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ördek abi ne dion kafamı karıştırdın işte hesabına bağlantı kuruyor sadece.
Demek istediğim, eğer hiç o bilgisayardan tarayıcısını kullanarak giriş yapmadıysa steam nasıl bilsin hesabın onun olduğunu? Elbet bir kere el ile girmesi gerekiyor.

vallaha sanmam site iyiydi yapamaz bence
Youtube da bir sürü video örneği var çalınan steam hesabı nasıl geri alınır diye. Onlara bakın, uygulamalı olarak gidin.

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Demek istediğim, eğer hiç o bilgisayardan tarayıcısını kullanarak giriş yapmadıysa steam nasıl bilsin hesabın onun olduğunu? Elbet bir kere el ile girmesi gerekiyor.

Youtube da bir sürü video örneği var çalınan steam hesabı nasıl geri alınır diye. Onlara bakın, uygulamalı olarak gidin.
mailide götürmüşler alabilir miyim yoksa çokta önemli değil

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
kartına nasıl ulaşsınlar :D np rahat ol
iyi sağol knkm ne bilim maile doğrulama falan gelmesi lazım değil mi değiştirmek için hiç mesaj yok direk almışlar ets vardı onların olsun

Alabilirsiniz fakat bunun için steam desteğe yazmanız gerekir.
o tükürdüğümün steam desteğine ulaşamıyorum senin destek dediğin valodaki bilet gibi mi yoksa sadece makalelerden oluşan bir şey mi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
iyi sağol knkm ne bilim maile doğrulama falan gelmesi lazım değil mi değiştirmek için hiç mesaj yok direk almışlar ets vardı onların olsun

o tükürdüğümün steam desteğine ulaşamıyorum senin destek dediğin valodaki bilet gibi mi yoksa sadece makalelerden oluşan bir şey mi
Valorant destek gibi, youtube videolarına bak bir sürü video örneği var. Oradakiler ile kolayca hesabını geri alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk Güneri
rat yemişsin aklına gelen her şeyin şifresini değiş kanka ve bir daha linke basmadan önce bi incele
antivirüs TAM TARAMA yap

sammeet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Valorant destek gibi, youtube videolarına bak bir sürü video örneği var. Oradakiler ile kolayca hesabını geri alabilirsin.
tamam knk çok sağol ilgilendiğin için
rat yemişsin aklına gelen her şeyin şifresini değiş kanka ve bir daha linke basmadan önce bi incele
tmm hemen değişeyim bundan sonra linkede tıklamam incelemeye gerek kalmaz

Top Bottom