Neler Yeni

Steam hesap kilitleme

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Ares Blackrosa
Banlansa ne olacak yeni hesap ile aynı numara.
Steam hesabından bahsediyor.

Büyük ihtimalle hiç bir şey olmaz, Steam hesap satışını desteklemiyor ve hesap satışı tarzı olaylarda yaşanacak sorunlardan dolayı da sorumluluk kabul etmiyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Steam hesabından bahsediyor.

Büyük ihtimalle hiç bir şey olmaz, Steam hesap satışını desteklemiyor ve hesap satışı tarzı olaylarda yaşanacak sorunlardan dolayı da sorumluluk kabul etmiyor.
Hocam biraz okudum steam'ın açıklamasında bu belli olursa hesap silinir yazıyordu o yüzden sordum.
yani bir taraftan düşünüyorum acaba nasıl doğrulıcaklar.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Bu tarz konularda delilleri ayırt etmek çok zor oluyor sahte delil oluşturmak bu konu için çok kolay. Örneğin hesabının kapatılmasını istediğin bir kişi var ve hesabı gerçekten çok değerli, satış sitesi üzerinden hesabın birebir ıd'sine kadar benzetip ss'ler alıp satıldığını sahte bir şekilde steam'e sunabilirsin. Steam'de bu durumun farkında olacak ki özellikle hesap satışı konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceklerini sadece gerçekten kanıtlanan durumlarda hesabın kapatılabileceği yazıyor. Dediğim gibi gerçekten bir hesabın gerçekten satıldığını kanıtlamak çok zor bir durum bu yüzden Steam haksız yere ban atıp insanları yüzlerce hatta binlerce dolar zarara uğratmaktansa bu tarz durumlarda tarafsız kalıyor ve hiçbir şey yapmıyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Berk
Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
hesap almayın abi neden alıyorsunuz ki hiç bir mantığı yok oyna veya oynama, cs2 de bir kasa açtın diyelim bıçak veya kayda değer güzel bir şey elde ettin hesabın asıl sahibi gider benim hesabım çalındı der eşya bir kenara komple hesabı geri alır. bu ihtimalin olması bile yeterli. konuyu kim okuyorsa bulaşmasın böyle işlere. ha konuya gelicek olursak eğer satışın doğruluğu ispatlanırsa hesap gereken cezayı alır lakin biraz zor. hesap satın alımı nasıl yapıldı bu bilgi paylaşılmamış.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
hesap almayın abi neden alıyorsunuz ki hiç bir mantığı yok oyna veya oynama, cs2 de bir kasa açtın diyelim bıçak veya kayda değer güzel bir şey elde ettin hesabın asıl sahibi gider benim hesabım çalındı der eşya bir kenara komple hesabı geri alır. bu ihtimalin olması bile yeterli. konuyu kim okuyorsa bulaşmasın böyle işlere. ha konuya gelicek olursak eğer satışın doğruluğu ispatlanırsa hesap gereken cezayı alır lakin biraz zor. hesap satın alımı nasıl yapıldı bu bilgi paylaşılmamış.
Arkadaş mail adresini kaldırıp veridiğimiz mail adresini ekledi.

Top Bottom