Neler Yeni

Steam Hesapımda 870TL Bakiye Var Onu Nasıl Nakite Dönüştürebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kalmaz, yapabileceğiniz tek şey %20 indirim ile oyun satmak başka mantıklı bir yolu yok ne sizin için ne alacak taraf için.
Peki şuan ne gibi oyunlar satabilirim aklımda fifa 23 ve belli oyunlar var?

PixDraw

80+ Bronze
min %20 indirim yapacaksın alıcı sana oyunu söylüyor hediye olarak gönderiyorsun bunu özellikle yaşı büyüklerle yap bir ara yapmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
Şuna dikkat etmen Lazım. Sattığın kadar hesapta para harcaman lazım. Yoksa hediye edemezsin.

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Peki şuan ne gibi oyunlar satabilirim aklımda fifa 23 ve belli oyunlar var
taktiği veriyorum hazırsan steamdaki ak redline m4a4 desolate space gibi çok satılan skinlere %10 ila %20 arasında alım emri koyuyorsun gelen skinleri de bynogameden %20 %25 arası indirimle satıyorsun ve kimseye eyvallah etmeden paranı sadece % 10 max kayıpla bankaya çekebilirsin denendi onaylandı şanslıysan fazlasını bile kazanabilirsin

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
mesela rdr2 steam da 98₺ bana 60₺ ye satabilirsin. senin için de uygunsa? :D
Yok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

taktiği veriyorum hazırsan steamdaki ak redline m4a4 desolate space gibi çok satılan skinlere %10 ila %20 arasında alım emri koyuyorsun gelen skinleri de bynogameden %20 %25 arası indirimle satıyorsun ve kimseye eyvallah etmeden paranı sadece % 10 max kayıpla bankaya çekebilirsin denendi onaylandı şanslıysan fazlasını bile kazanabilirsin
Hocam artık skin alıp satmak istemiyorum sizin taktığınızı en son çare olarak uygulayacağım.

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Yok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam artık skin alıp satmak istemiyorum sizin taktığınızı en son çare olarak uygulayacağım.
benim verdiğim taktik minimum kayıp ama eksi yönü biraz uzun sürebilir beklemek istemiyorsanız en iyisi oyun satmak olur

PixDraw

80+ Bronze
185'e god of war satmayı düşünürsen bana mesaj at hocam %25 indirim olarak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,200
Üyeler
166,896