Bekleyen işlemlere baktın mı? Gelmediyse supporta ticket aç21 aralık tarihinde 6.39 dolara aldığım detroit oyununu iade etmiştim ve 1 haftalık süre verilmişti paranın iadesi için en fazla 1 hafta doldu ancak param gelmedi
Hızır gibisiniz hocam her konuma yetişiyorsunuzBekleyen işlemlere baktın mı? Gelmediyse supporta ticket aç
KartlaCüzdana mı yaptın karta mı
1 haftada gelecek diye kaide yok her zaman. 2 haftaya da çıkabiliyor o süre benim bildiğim.21 aralık tarihinde 6.39 dolara aldığım detroit oyununu iade etmiştim ve 1 haftalık süre verilmişti paranın iadesi için en fazla 1 hafta doldu ancak param gelmedi
Kartına iade gelmez zaten cüzdana iade ederler. Sağ üstteki profile tıkla cüzdanı görüntüle hesap ayrıntılarını incele diyip cüzdan bakiyene tıkla oradaHızır gibisiniz hocam her konuma yetişiyorsunuz
Nereden bakacağım bekleyen işlemlere?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kartla
benim 3 gün sürmüştü1 haftada gelecek diye kaide yok her zaman. 2 haftaya da çıkabiliyor o süre benim bildiğim.
Supporta yazsaydın ya5 aydır 105 tl steam ve 104 tl discorddan beklıyorum
hocam paranın değeri düştü be.. Ne kadar beklemişsiniz.5 aydır 105 tl steam ve 104 tl discorddan beklıyorum
o kısıma baktığımda detroit iade edilmiş gözüküyordu ama para gelmemiştiKartına iade gelmez zaten cüzdana iade ederler. Sağ üstteki profile tıkla cüzdanı görüntüle hesap ayrıntılarını incele diyip cüzdan bakiyene tıkla orada Alıntıyı görüntüle iade şeklinde görmüyorsan gelmemiştir zaten
benim 3 gün sürmüştü
Geçmiş olsun hocam5 aydır 105 tl steam ve 104 tl discorddan beklıyorum
İadeden + almış görünüyor musun? Kartı kontrol ettin mi?o kısıma baktığımda detroit iade edilmiş gözüküyordu ama para gelmemişti
Ondan ayrı olarak daha öncede iade vermiştim 2 günde iade edilip direk ksrtıma gelmişti para
Geçmiş olsun hocam![]()