Dene, gör. Bazen iade edilebiliyor ama kanaatim iade olmayacak yönünde.Steamde Assassins creed unity aldım ve 2.6 saat oynadım. Ancak sıkıldım. iade tabep etsem kabul edilir mi?
2 saatin üzerindeki iadeler %99 kabul edilmiyorSteamde Assassins creed unity aldım ve 2.6 saat oynadım. Ancak sıkıldım. iade tabep etsem kabul edilir mi?
Ama iade edilen üyeler var mesela dün Bir üyenin 2.8 Saat Rainbow six iadesi kabul edilmiş.2 saatin üzerindeki iadeler %99 kabul edilmiyor
2.2 saat oynanmış oyunumun iadesi kabul olmuştu alalı 1 ay geçmiştiSteamde Assassins creed unity aldım ve 2.6 saat oynadım. Ancak sıkıldım. iade tabep etsem kabul edilir mi?
2.7 oynadığım oyun vardı edildi seninkide edilir belkiAma iade edilen üyeler var mesela dün Bir üyenin 2.8 Saat Rainbow six iadesi kabul edilmiş.
Zor.Steamde Assassins creed unity aldım ve 2.6 saat oynadım. Ancak sıkıldım. iade tabep etsem kabul edilir mi?
2 saati geçmiş iade olmazSteamde Assassins creed unity aldım ve 2.6 saat oynadım. Ancak sıkıldım. iade tabep etsem kabul edilir mi?