Steam iadesi alamadım

ProArk

80+
Reaksiyon skoru
178
Merhaba arkadaşlar. 30.06.2023 tarihinde 180tl ye arkadaşa oyun almıştım. Oyunu almamak istediğini söyledi ve hediye talebini reddetti. Steam, banka kartıma parayı iade ettiğini söylüyor. Steam ile görüşüyorum ve para bize gelmedi. Banka ile görüşüyorum para sizin hesabınızdan çıktı ve steam ile görüşmeniz gerekiyor dediler. İade talebi açmaları gerekiyor dediler. Ben anlamadım. Bu para nereye gitti ve niye iade olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar. 30.06.2023 tarihinde 180tl ye arkadaşa oyun almıştım. Oyunu almamak istediğini söyledi ve hediye talebini reddetti. Steam, banka kartıma parayı iade ettiğini söylüyor. Steam ile görüşüyorum ve para bize gelmedi. Banka ile görüşüyorum para sizin hesabınızdan çıktı ve steam ile görüşmeniz gerekiyor dediler. İade talebi açmaları gerekiyor dediler. Ben anlamadım. Bu para nereye gitti ve niye iade olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?
normalde iade koşulu 2 saat ve 2 hafta ama hediye için durum nasıl bilmiyorum

Hocam az önce banka ile görüştüm. Harcama itirazı açtım. Banka diyor bize iade talebi gelmedi. Steam diyor biz iade ettik. Bu konuda ben Steam'a güveniyorum. Çok alışveriş yaptım ve çok iade talebi oluşturdum. Farklı bankalara sürekli iade aldım. Şu yapıkredi denen banka sürekli yalan yanlış bilgi veriyor. Biri diyor paranız havuzda bekliyor. Sonra tekrar arıyorum başka müşteri temsilcisi bunun bilgisini vermemeleri gerekiyor size nasıl verdiler diyor :D Değişik bir durum içindeyim. Alma taktiği varsa söyleyin yapayım ya

Geri