Neler Yeni

steam idle master ile kart satma

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşalr internette birini gördüm adam oyun satın alıyor iki saat sürmeyecek şekilde idle masterdan kart kasıyor sonra 2 saat geçmediği için oyunu iade ediyor şimdi sorum şu
steamda oyundan kartlar 2 saat geçtikten sonra düşmüyormu ?
(bahsettiğim arkadaş yaklaşık 1400 tl kasmıştı pek inandırıcı olmasada )

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Oyununa bağlı. Bazı oyunlar 2 saat oyun süresini aştıktan sonra kart veriyor. Bazıları ise aşmadan kart veriyor.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyununa bağlı. Bazı oyunlar 2 saat oyun süresini aştıktan sonra kart veriyor. Bazıları ise aşmadan kart veriyor
hangisi 2 saat geçmeden hangis igeçtikten sonra vs bakabileceğiğm yer varmı

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Onu bilmiyorum. Ama ilgini çekerse kütüphanendeki çer-çöp oynamadığın oyunların kartlarını otomatik düşürmek için rehberim var. IdleMaster alternatifi.

bende archiyi kullanıyorum ama tam çözemedim her oyunu aynı anda mı rölanti ediyor eğer ayı ayrı ise 2 saat oldu mu takibini yapmam zor olamzmı
rehbere şimdi bakıcam eğer cevap rehberde varsa çözülmüştür teşekürler

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
bende archiyi kullanıyorum ama tam çözemedim her oyunu aynı anda mı rölanti ediyor eğer ayı ayrı ise 2 saat oldu mu takibini yapmam zor olamzmı
rehbere şimdi bakıcam eğer cevap rehberde varsa çözülmüştür teşekürler
Cevap rehberde yok. Archi ne zaman kart düşürme işlemi biterse o zaman oyunu durduruyor.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Cevap rehberde yok. Archi ne zaman kart düşürme işlemi biterse o zaman oyunu durduruyor.
2 saat içnde tüm kartları düşürebilirmi
ve
hepsini aynı anda mı yapıyor ayrı ayrı mı ayrı ayrı ise takip etmem kolay ama aynı anda ise nasıl kara listeye alıcam oyunur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım idle master kullanmak daha mantıklı saat takibi konusunda

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
arkadaşalr internette birini gördüm adam oyun satın alıyor iki saat sürmeyecek şekilde idle masterdan kart kasıyor sonra 2 saat geçmediği için oyunu iade ediyor şimdi sorum şu
steamda oyundan kartlar 2 saat geçtikten sonra düşmüyormu ?
(bahsettiğim arkadaş yaklaşık 1400 TL kasmıştı pek inandırıcı olmasada )
İhtimal yok kendı hesabımda 130kusur oyun vardı toplam hatırlamıyorum ama 350 450 arası bir fiyat biriktirdim kart sata sata
arkadasım kampanyalı zamanlarda 10tl 20 tl oyunlar 2tl ye dusunce doldurup 200 adet oyunu idl master bırakıyordu oda para kasıyordu

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
hocam yalnız bir süre sonra mail geliyor çok fazla iade ettiniz diye dikkat et
günde 5 6 oyun alıp iade etmicem ya alırım 1 bucuk saat yapar geçerim başka oyuna yavaş yavaş iade ederim gerçi mail gelse ne olabili ban mı atarlar

İhtimal yok kendı hesabımda 130kusur oyun vardı toplam hatırlamıyorum ama 350 450 arası bir fiyat biriktirdim kart sata sata
arkadasım kampanyalı zamanlarda 10tl 20 TL oyunlar 2tl ye dusunce doldurup 200 adet oyunu idl master bırakıyordu oda para kasıyordu
iade mi ediyordu sonra ve o ne kadar kastı

arkadaşlar benim tek amacım 270 250 se oyun bi 100 kasiyim gibi işte cyber punkun büyük kısmını böyle alıyım işte

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
günde 5 6 oyun alıp iade etmicem ya alırım 1 bucuk saat yapar geçerim başka oyuna yavaş yavaş iade ederim gerçi mail gelse ne olabili ban mı atarlar

iade mi ediyordu sonra ve o ne kadar kastı

arkadaşlar benim tek amacım 270 250 se oyun bi 100 kasiyim gibi işte cyber punkun büyük kısmını böyle alıyım işte
Çıkan kartlar steam pazarında satıyordu. %20 ile paraya ceviryordu %10 ilede millete oyun alırdı steam oyun ne kadarsa % 10 ucuza

Top Bottom