atatürkçülük kanımda var
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
hızlı olmazOnla mı uğraşıp duracaksın? 5 dk da bir yenilesin işte kendisi.
hızlı olmazOnla mı uğraşıp duracaksın? 5 dk da bir yenilesin işte kendisi.
Özelden idle master indirme linkini yazarmısın? Banada lazım.1 saatte kart düşüren oyunlar da var 3 saatte düşürenler de var, beklemen gerekiyor.
Tam olarak bir oyun değil de film tarzında bir oyundan düşürmüştüm, çok da güzel kâr ettirmişti.1 Saatte düştüğünü hiç görmedim.
Demek ki 2 saat kuralı onlarda yokmuş. Acaba ücretsiz olduğu için mi ki?Tam olarak bir oyun değil de film tarzında bir oyundan düşürmüştüm, çok da güzel kâr ettirmişti.
Hayır oyuna buradan bakabilirsin. Kendisi 1 TL ancak her bir koleksiyon kartı da hemen hemen 1 TL, dolayısıyla çok iyi kâr ettiriyor.Demek ki 2 saat kuralı onlarda yokmuş. Acaba ücretsiz olduğu için mi ki?
Satın aldım. Teşekkür ederim.Hayır oyuna buradan bakabilirsin. Kendisi 1 TL ancak her bir koleksiyon kartı da hemen hemen 1 TL, dolayısıyla çok iyi kâr ettiriyor.
Over the Dream on Steam
«Over the dream» is a documentary by Ivan Demkin. It tells us about adventures of CIS representatives at The International tournament. In this movie we will talk about one team and some of the tournament broadcasters – a commentator and an analyst.store.steampowered.com
bende satın aldım, idle master 15dkda bir yeniliyor sebebini anlamadım.Hayır oyuna buradan bakabilirsin. Kendisi 1 TL ancak her bir koleksiyon kartı da hemen hemen 1 TL, dolayısıyla çok iyi kâr ettiriyor.
Over the Dream on Steam
«Over the dream» is a documentary by Ivan Demkin. It tells us about adventures of CIS representatives at The International tournament. In this movie we will talk about one team and some of the tournament broadcasters – a commentator and an analyst.store.steampowered.com
Bende de yeniliyor, bir sorun teşkil etmez.bende satın aldım, idle master 15dkda bir yeniliyor sebebini anlamadım.
Bana en pahalı karttan 3 tane, en ucuzdan da 1 tane düşmüştü. Oyundan toplamda 4 kart düşürebiliyoruz zaten.@Emir Aydın 2.26TL kar ettim normal mi? siz kaç TL etmiştiniz?
idle master bende çalışmıyor hangi sürümü kullanıoyrsunuz?İlk başta Idle masterdan kart düşürdüm şimdi oyunlara sadece saat kasıyor nasıl teker teker oyunlara kart kasacağım
Idle Master Extended V1.7idle master bende çalışmıyor hangi sürümü kullanıoyrsunuz?