Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
2 saat olmadan adam akıllı kart düşmüyor 2 saat olduktan sonra kartlar düşmeye başlar.İlk başta Idle masterdan kart düşürdüm şimdi oyunlara sadece saat kasıyor nasıl teker teker oyunlara kart kasacağım
Dün 2 saatten fazla açık kaldı ve kart attı şimdi ise oyunlara 2 saat kastı düşmedi diğerinde 3-4 tane düşürdüm2 saat olmadan adam akıllı kart düşmüyor 2 saat olduktan sonra kartlar düşmeye başlar.
Pc bozuldu idlemaster yerine idle dady kullanıyorum lanet bir uygulama normalde 50 kartı bir günde düşürürdü idlemaster bu uygulamada sabahtan beri 9 kart anca düştüMin. 2 saatte düşüyor. Bana 9 saatte düştüğü oldu sabret.
1 Saatte düştüğünü hiç görmedim.1 saatte kart düşüren oyunlar da var 3 saatte düşürenler de var, beklemen gerekiyor.
Ben güvenmedim daddye. İddle Master da auto giriş var bunda yokPc bozuldu idlemaster yerine idle dady kullanıyorum lanet bir uygulama normalde 50 kartı bir günde düşürürdü idlemaster bu uygulamada sabahtan beri 9 kart anca düştü
Sorun şurda sadece tek oyunu düşürüyor 4 saattir bekliyorum hala bir düşme yok.1 saatte düşürenler istisna. Genelde belgesel veya kısa filmlerde oluyor. Onlarda çok nadir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben güvenmedim daddye. İddle Master da auto giriş var bunda yok
Hayır otomatik. Manuel bir şey yapmasına gerek yok.bu program yüzde 75 otomatik kanka tur bittikten sonra oyun durumunu güncelle
tam otomatik deil bu program
oyun durumunu güncelle yapmadığı sürece hiçbir kart düşmeyecek, o da 5 dakikada bir duruyor ama 5 dakika yapacağına art arda niye yapmayalım ki?Hayır otomatik. Manuel bir şey yapmasına gerek yok.
Onla mı uğraşıp duracaksın? 5 dk da bir yenilesin işte kendisi.oyun durumunu güncelle yapmadığı sürece hiçbir kart düşmeyecek, o da 5 dakikada bir duruyor ama 5 dakika yapacağına art arda niye yapmayalım ki?