Neler Yeni

Steam ile Epic arasında neden indirme hızı farkı var

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Arada fark yok, ikisinde de aynı hızla indiriyorsun.

YazılımKafa

80+ Gold
Ben teşekkür ederim dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk o zaman yanlışsa yine senin dediğin tutmuyor. 3.13 mb ı mbps e çevirince 25 mbps eder
Ek olarak örnek vermek gerekirse steamden indirme yaparken hızım hep aynı, epicten sürekli artıp azalıyor

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
alakasız. ayarlardan indirmeye gel indirmeyi saniyede bit'den saniyede mb'e çevir. ikisi de aynı. sunucular kötü falan hikaye çevirdikten sonra ss al at

Ben teşekkür ederim dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk o zaman yanlışsa yine senin dediğin tutmuyor. 3.13 mb ı mbps e çevirince 25 mbps eder
sence ON KAT ile 5-6 mb arasında dağlar kadar fark yok mu. arkadaş 30 ile indirdiğini zannediyor olabilir. az çok aynı olur. bende bazen epic daha fazla oluyor değişir yani. steam daha hacimli bir şirket tabii ki bant genişliği daha büyük olduğundan daha az kayıp olacak

YazılımKafa

80+ Gold
sence ON KAT ile 5-6 mb arasında dağlar kadar fark yok mu. arkadaş 30 ile indirdiğini zannediyor olabilir. az çok aynı olur. bende bazen epic daha fazla oluyor değişir yani. steam daha hacimli bir şirket tabii ki bant genişliği daha büyük olduğundan daha az kayıp olacak
Tamam o kısma katılıyorum. Ama benim dediğimin de doğru olduğunu biliyorsun. Genele bakınca steam hem daha stabil hem de hız konusunda daha iyi. Sende 10 kat olmadığı kısmında haklısın dostum

Top Bottom