Neler Yeni

Steam ileriye yönelik 200tl lık oyun önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Şuanki bilgisayarım çoğu güncel oyunu kaldırmaz rx530 i5 8. Nesil laptop bazılarıni en düşük ayarlarda 20fps oyanayabiliyorum ama zam gelicek ileriye dönük oyun alıcam 200tl god of war veya rdr2 alıcam. God of warı en düşük ayarlarda fsr açarak takılmalar olsada crack olarak oynuyorum. O sebeple o mantıklı gibi ama zaten crackde oynuyorum rdr2 alsam daha mantıklı gibi geldi
Sizlerin düşüncesi nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr2 bin ultimate hali ile normal halı arasında offline versiyonuna etki eden bir olay varmı

mesut3467

80+ Bronze
Crack kullananların çoğunun sorunu online servere bağlanamamaları. Crack kullanmanı kesinlikle önermiyorum. Fakat kullanıyorsanda online girebileceğin oyunlara bakmak daha mantıklı.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crack kullananların çoğunun sorunu online servere bağlanamamaları. Crack kullanmanı kesinlikle önermiyorum. Fakat kullanıyorsanda online girebileceğin oyunlara bakmak daha mantıklı.
God of warda online olamdigi için sıkıntı olmuyor
Rdr2 de şunu anlamadım onlinea girmek için tekrar ücret ödeyip online versiyonunu mu almak gerekiyor

mesut3467

80+ Bronze
God of warda online olamdigi için sıkıntı olmuyor
Rdr2 de şunu anlamadım onlinea girmek için tekrar ücret ödeyip online versiyonunu mu almak gerekiyor
RDR2 de online oyunu satın alanlara ücretsiz. Oyunu almadan sadece online girmek istiyorum diyorsan RDR Online diye haricen satılan oyunları var. Fiyatı ana oyundan daha ucuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom