Steam İlk e posta soru?

PsikoBos

80+
Reaksiyon skoru
12
Steam hesabımı 2017 de bi arkadaşımdan almıştım hesabın zaten ilk e postasını fln hatırlayan yok ve 2017 den beri hesap main hesabım ve şuan yaklaşık 4000 5000 tllik oyun var içinde
Diyelimki hesabım çalındı bir şekilde allaha şükür şu zamana kadar öyle bir şey yaşamadımda diyelimki çalındı ilk e posta olmadıgından hesabımı geri alamiyacakmıyım yoksa başka yolları varmı ?

Sadece ilk e postayla olmuyor o . Alışveriş yaptığın fatura, alışveriş yaptıgın kart vs. bilgilerde yeterlidir.

4-5 bin tl lik ne varmış hesapta at bakim.

Hesap detaylarından satın alma geçmişinden ilk alınan oyunun resmini id numarasını ver hangi kart ile alındıysa kart hatırlamıyorum son 4 hanede olarak ortadaki 4 hanede olabilir onu isticekler.
Birde önemli konu ödeme yöntemini soracaklar bunlar sende varsa çalınsa dahi geri veriliyor bende mail siz hesap öle aldım.
1.Adım
1633863348206.png

2.Adım
1633862818349.png

3.Adım
1633862983925.png

Son düzenleme:
Sadece ilk e postayla olmuyor o . Alışveriş yaptığın fatura, alışveriş yaptıgın kart vs. bilgilerde yeterlidir.

4-5 bin TL lik ne varmış hesapta at bakim.
4 5 bini biraz salladım steamdb den baktıgımda öyle gözüküyodu PsikoBos yazarsan bulabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap detaylarından satın alma geçmişinden ilk alınan oyunun resmini id numarasını ver hangi kart ile alındıysa kart hatırlamıyorum son 4 hanede olarak ortadaki 4 hanede olabilir onu isticekler.
Birde önemli konu ödeme yöntemini soracaklar bunlar sende varsa çalınsa dahi geri veriliyor bende mail siz hesap öle aldım.
1.Adım
Alıntıyı görüntüle
2.Adım
Alıntıyı görüntüle
3.Adım
Alıntıyı görüntüle
cevabın için çok teşekkür ederim brom

4 5 bini biraz salladım steamdb den baktıgımda öyle gözüküyodu PsikoBos yazarsan bulabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevabın için çok teşekkür ederim brom
Ne demek detaylı anlatabilyisem ne mutlu bana.

Hesabındaki oyunları hepsini indirimli fiyatları 1700₺ imiş. Gene iyi para 50lwl düşük kalmış orantısız para harcamışsın.
1800TL , arkadaş en yüksek fiyatı söylediği için bende en yükseğini söyledim.. Steam level benim için işe yaramıyor.. 50 level olsun diyede uğraşmadım 6 senede kendiliğinden oldu :)

Geri