Herkese merhaba Steam indirimini değerlendirmek istiyorum oyun olarak ne önerirsiniz beni sürekli saran steam pubg var bu yüzden farklı oyunlar almak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Rainbow six siegeHerkese merhaba Steam indirimini değerlendirmek istiyorum oyun olarak ne önerirsiniz beni sürekli saran steam PUBG var bu yüzden farklı oyunlar almak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Gta 5 alinmaz bu saatten soraRainbow six siege
fifa 23 ama optimizasyon sıkıntısı var
call of duty
battlefield
god of war
red dead redemption 2
sniper elite
spiderman remastered
forza
gta 5
bunlara bakabilirsin daha da var
175tlye alınır dı da şuan bencede alınmazGta 5 alinmaz bu saatten sora
Bence halen alınır. Eğer hiç oynamadıysan ve zamanında bedava olduğunda kaçırdıysan alınır çünkü taş gibi oyun yapmışlar.Gta 5 alinmaz bu saatten sora
Yok bee. Hikayesi falanda kötü. 2 saat oynarsın sonra liman görevinde sıkılıp birdaha girmezsin. (Benim gibi)Bence halen alınır. Eğer hiç oynamadıysan ve zamanında bedava olduğunda kaçırdıysan alınır çünkü taş gibi oyun yapmışlar.
Öncelikle bence hikayesi güzel ama içine çekmiyor tabii ki. 2013 yılında çıkan bir oyun ve şuanda 10 yıl geçti üzerinden yeni çıkan bir çok oyundan daha iyi grafiklere ve hikayeye sahip. Fiyat çok yüksek şuan GTA5 için ama 6 benim tahminim 1k üzerinde olacaktır. Şu anda maalesef Türkiye'de ne alırsan bir sonraki günden kardasın.Yok bee. Hikayesi falanda kötü. 2 saat oynarsın sonra liman görevinde sıkılıp birdaha girmezsin. (Benim gibi)
O da doğruÖncelikle bence hikayesi güzel ama içine çekmiyor tabii ki. 2013 yılında çıkan bir oyun ve şuanda 10 yıl geçti üzerinden yeni çıkan bir çok oyundan daha iyi grafiklere ve hikayeye sahip. Fiyat çok yüksek şuan GTA5 için ama 6 benim tahminim 1k üzerinde olacaktır. Şu anda maalesef Türkiye'de ne alırsan bir sonraki günden kardasın.
Oyun taş gibi olduğu doğru ama 300 lirayı geçmiş fiyatı bide indirimsiz o fiyat ne öle ya 800 tl neredeyseBence halen alınır. Eğer hiç oynamadıysan ve zamanında bedava olduğunda kaçırdıysan alınır çünkü taş gibi oyun yapmışlar.
Eğer steam kütüphane takıntın yoksa yakın zaman Epic Games indirim yapacaktır oradan da bakabilirsin.Oyun taş gibi olduğu doğru ama 300 lirayı geçmiş fiyatı bide indirimsiz o fiyat ne öle ya 800 TL neredeyse
Ben önceden steamden aldım 80 tl ye şimdi alacaklar için sölüyorum eğer takıntılı deilseniz 350 tl verilmez 350 mi 370 mi ne bilm ama verilmezEğer steam kütüphane takıntın yoksa yakın zaman Epic Games indirim yapacaktır oradan da bakabilirsin.
Doğru o yönden haklısınız tabii ki.Ben önceden steamden aldım 80 TL ye şimdi alacaklar için sölüyorum eğer takıntılı deilseniz 350 TL verilmez 350 mi 370 mi ne bilm ama verilmez
FIFA arkadaşımdan yükledim Steam hesabından giriş yapamadım çalışıyor gözüküyor ama çalışmıyor ekran yok EA hesabı da açtım yine açılmadı diğer oyunlardan GTA forza var diğerlerine bakacağım teşekkür ederimRainbow six siege
fifa 23 ama optimizasyon sıkıntısı var
call of duty
battlefield
god of war
red dead redemption 2
sniper elite
spiderman remastered
forza
gta 5
bunlara bakabilirsin daha da var