Neler Yeni

STEAM İNDİRİMLERİNİ KİMLER BEKLIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
Ah dostum bende çektim o acıyı Allah bana nasip etti İnşAllah sanada nasip eder :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
ikisi arasında ne fark var kanka?
Ultimede car pass ( 42 tane araba veriyor. Cok guzel araclar var) ve 2 tane de harita genişleme pakedi içeriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin iyi pc'si var hangi oyunları alacağı derdine bakıyor :( benimde 10 yıllık bilgisayarım var, derdimde mavi ekran almamak.
Benim pcm yok ama yinede oyun alıyorum. 2 senedir pcsiz karantinada sıkıntıdan patliyorum. Bu yaz alıcam ins

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
forza genelde ne kadara düşüyor ki
Steam'de 1 kere indirime girdi sadece. Ultimate 90 liraya kadar. Standart ise 60 liraya kadar düşüyor. Ancak Standart ı asla önermem.

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
Herkesin iyi pc'si var hangi oyunları alacağı derdine bakıyor :( benimde 10 yıllık bilgisayarım var, derdimde mavi ekran almamak.
sıkma canını be reis ben de makineyi yeni aldım ve de kendi başıma ayrıca 20 yaşımdayım. Bu zamana kadar mavi ekran alabilecek bir bilgisayar bile olmadı. Demem o ki kafana takma olur bir gün elbet

Ultimede car pass ( 42 tane araba veriyor. Cok guzel araclar var) ve 2 tane de harita genişleme pakedi içeriyor.

Benim pcm yok ama yinede oyun alıyorum. 2 senedir pcsiz karantinada sıkıntıdan patliyorum. Bu yaz alıcam ins
anladım kanka teşekkürler

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Param yok :D profilimde bahsettiğim para gelse keşke bende beklesem 😄

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Benimde PC'm yok ama oyun derdindeyim. Sadece PC'si olanlar oyun almıyor dostum. Gelceğe yatırım😎

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Faruk Terzioğlu
İnşallah olur. İşe girip para biriktirip almak istiyorum hiç iş yok pandemiden dolayı. Zaten 15 yaşındayım iş bulmamı daha da zorlaştırıyor yaşım.

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran

kanka sana bir şey daha sorabilir miyim?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biliyorsunuzki Steam Yaz İndirimleri Bugün Saat 20.00 da başlıyor. YAklaşık 1 buçuk saat var, kimler bekliyor acaba indirimi ben gelir gelmez fh4 e yapışacağım sizin yapişacaginiz bir oyun var mıdır?
FH 4 ULTİMATE alıcam ama indirime girmez ise artık 150 tl sayıp alıcam ultimateyi veya standartı alıp geçerim.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
kanka bu batman ve mortal kombat'ın indirimleri bitmek üzere 1 saati falan kalmış. Ben bunları alsam yaz indirimlerinde de beğendiğim oyun olunca iade edebilir miyim?
Iade edebilirsin oyunlari max 2 saati gecmeyecek sekilde oynarsan veya satin aldiktan 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun

Iade edebilirsin oyunlari max 2 saati gecmeyecek sekilde oynarsan veya satin aldiktan 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun
Fakat paranın yatması bazen uzun surebiliyor. Ben 2 oyun iade etmistim 1 tanesi 1 gunde digeri 3 günde iadesi gelmişti

Yasinko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yasin Kıran
oo çok iyiymiş hiç oynamam kanka indirimler bitene kadar beklerim gözüme kestirdiğim bir şey olursa iade ederim.
A bir de şey iade süreci sorunlu değildir inş hiç tecrüben var mı o konuda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom