Hocam basarilar, easter eggler, inteller falan derken 300 saat oldu.oyunun hikayesinde nasıl 300 saat yaptınız ? genelde 10-15 saatlık hikayede merak ettim
4-5 ay önce hocam fakat ben 3 dlc oynadımValla 8-9 ay olmuştur. Siz ne zaman oynadınız? Belki ben oynadıktan sonra TR desteği gelmiştir DLC'lere.
RDR2 almadıysan almalısın. Çok mükemmel bir oyun.Bildiğiniz üzere Perşembe günü Steam yaz indirimleri başlıyor. Ben de bu indirimler için 700 liralık bir bütçe ayırdım ve oyun önerisi almak istiyorum.
Kriterlerim şunlar:
- Alacağım oyun ~100 saatlik bir oynanış sunmalı. Oyuna göre bu kriteri esnetebilirim.
- Online ağırlıklı bir oyun kesinlikle olmamalı.
- Tür olarak JRPG, RPG tercih ediyorum. Yine oyuna göre bu kriterde de esnetme yapabilirim.
- Grafik, eski oyun - güncel oyun takıntım yok. Her dönemden oyunlar önerebilirsiniz.
Aklımda Persona 4 Golden, Shenmue serisi ve yukarıdaki kriterlerin dışında belirlediğim Ace Combat 7, Death Stranding Director's Cut var. Yorumlarınız bekliyor ve herkese iyi bir indirim dönemi diliyorum.
Bende yeni aldım. Parasını sonuna kadar hak ediyor.RDR2'ye sahibim. Gerçekten mükemmel ve efsane bir oyun kendisi.
The Walking Dead Definitive Series, 50 saate yakın götürür sizi. Şuan 4. defa bitiriyorum ve bitince detaylı bir inceleme yayınlayacağım.Bildiğiniz üzere Perşembe günü Steam yaz indirimleri başlıyor. Ben de bu indirimler için 700 liralık bir bütçe ayırdım ve oyun önerisi almak istiyorum.
Kriterlerim şunlar:
- Alacağım oyun ~100 saatlik bir oynanış sunmalı. Oyuna göre bu kriteri esnetebilirim.
- Online ağırlıklı bir oyun kesinlikle olmamalı.
- Tür olarak JRPG, RPG tercih ediyorum. Yine oyuna göre bu kriterde de esnetme yapabilirim.
- Grafik, eski oyun - güncel oyun takıntım yok. Her dönemden oyunlar önerebilirsiniz.
Aklımda Persona 4 Golden, Shenmue serisi ve yukarıdaki kriterlerin dışında belirlediğim Ace Combat 7, Death Stranding Director's Cut var. Yorumlarınız bekliyor ve herkese iyi bir indirim dönemi diliyorum.
Orijinal serinin 4 sezonuna sahibim. Definitive Series'e para vermek mantıklı gelmiyor bu yüzden. Öneri için teşekkürler.The Walking Dead Definitive Series, 50 saate yakın götürür sizi. Şuan 4. defa bitiriyorum ve bitince detaylı bir inceleme yayınlayacağım.