epicte sorun var bende fortnite güncellerken aynısı oluyor aylardır sunucularla alakalı sanırsambeyler gta 5 i indiriyorum 25 mbsden 1 mbs ye dusuyor bir sure sonra ondan sonrada bozuk indirme diyip kesip atıyor 2 dir boyle oluyor neden ve cozumu nedir acil
Diskin bozulmuş olabilir.beyler gta 5 i indiriyorum 25 mbsden 1 mbs ye dusuyor bir sure sonra ondan sonrada bozuk indirme diyip kesip atıyor 2 dir boyle oluyor neden ve cozumu nedir acil
bu aralar oluyor 50 mbs ile baslıyor yavas yavas dusuyor 25 e kadar bir süre sonra 1 mbs veriyor sonrada bozuk indirme diyip kesip atıyor indirmeyiepicte sorun var bende fortnite güncellerken aynısı oluyor aylardır sunucularla alakalı sanırsam
diskin bozuldugunu nasıl anlayabılırımDiskin bozulmuş olabilir.
steamden rastgele oyun indri normal iniyorsa diskte sorun yokturbu aralar oluyor 50 mbs ile baslıyor yavas yavas dusuyor 25 e kadar bir süre sonra 1 mbs veriyor sonrada bozuk indirme diyip kesip atıyor indirmeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
diskin bozuldugunu nasıl anlayabılırım
disk saglıgını ölçen bir yazılım vardı da hatırlamıyorumdiski test edebılcegım bi uyg varm
yenı topladım birde pcyi tek ssd kaldı degismeyen ondan suphelendımde bazılarındada oluyormus anlamadım nasıl cozulecekaynı sorun pcde tüm indirmelerde yaşıyorum (steam, google vs) 23 28 mbps alırken bazen 1 mbps bazen 2 - 3 mbps arası alıyorum, normal internet kullanımında veya oyunlarda hiç sorun yok sadece indirimede oluyor ne yapabilirim
bi de benimki kafasına göre vakit seçiyor yazın sorun yoktu, temmuzda aynı sorunu yaşadım tekrar düzeldi. 2 hafta önce yine başladı, sistemi de komple değiştik yine yok modem değiştik yine olmuyoyenı topladım birde pcyi tek ssd kaldı degismeyen ondan suphelendımde bazılarındada oluyormus anlamadım nasıl cozulecek
aynen bir şey indiremiyorum 2 gundur gta 5 inicek 30 dk da bir 1 mps dusuyor bozuk atıyor :dbi de benimki kafasına göre vakit seçiyor yazın sorun yoktu, temmuzda aynı sorunu yaşadım tekrar düzeldi. 2 hafta önce yine başladı, sistemi de komple değiştik yine yok modem değiştik yine olmuyo