Steam indirme hızı çok düşük çok acil yardım

ceku.35

80+
Reaksiyon skoru
21
merhabalar altta eklediğim gibi bir hız testim mevcut önceden steamde 900lerde en kötü durumlarda 700lerde indirme alıyordum fakat şuan dalgalı bir şekilde 25-65 arası gidip geliyor win11 e geçtikten sonra bu oldu acaba ne yapmam lazım çok acil yardım lazım
1755080514931.webp

merhabalar altta eklediğim gibi bir hız testim mevcut önceden steamde 900lerde en kötü durumlarda 700lerde indirme alıyordum fakat şuan dalgalı bir şekilde 25-65 arası gidip geliyor win11 e geçtikten sonra bu oldu acaba ne yapmam lazım çok acil yardım lazım
Alıntıyı görüntüle
İndirme sunucusu londra yap öyle dene. Win 10 dayken böyle bir sorun varmıydı?

Görev yöneticisinden en çok ağı kullanan uygulamalara bak. Eğer hizmet ... diye bir şeyler varsa güncelleme yapıyordur altta windows. Genelde bende böyle bir sorun olduğunda hep bu çıkıyor.

İndirme sunucusu londra yap öyle dene. Win 10 dayken böyle bir sorun varmıydı?
win10 da iken en düşük 700 görüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticisinden en çok ağı kullanan uygulamalara bak. Eğer hizmet ... diye bir şeyler varsa güncelleme yapıyordur altta windows.
maalesef yok hocam

Londra yı denedinmi?
şimdi deniyorum hocam türkiye sunucuları yunanistan ve frankfurt denemiştim ama bir değişiklik olmamıştı

Londra yı denedinmi?
şuan için 500 bandına çıktı ama inşallah tekrardan çakılmaz.

tamamdır hocam çok saolun 650-700 stabil indiriyor

Son düzenleme:
şimdi deniyorum hocam türkiye sunucuları yunanistan ve frankfurt denemiştim ama bir değişiklik olmamıştı

şuan için 500 bandına çıktı ama inşallah tekrardan çakılmaz.

tamamdır hocam çok saolun 650-700 stabil indiriyor
Sorununu çözdüm mü yani??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,942
Üyeler
184,703
Son üye
Melow