Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,570
Steam üzerinde 1mb indirme hızı çok zor görüyorum. Fakat epic games'te indirirken 50mb indirebiliyorum. Bunun çözümü var mı?
Steam ayarlardan indirme bölgesini kontrol edinSteam üzerinde 1mb indirme hızı çok zor görüyorum. Fakat epic games'te indirirken 50mb indirebiliyorum. Bunun çözümü var mı?
türkiyedeki tüm bölgeleri denedim. İsrail sunucusunda bile daha yüksek indirme hızları alıyorum. Steam'in sorunu mu acaba?Steam ayarlardan indirme bölgesini kontrol edin
Bilmiyorum hocam steam sunucularinda da sıkıntı olabilirtürkiyedeki tüm bölgeleri denedim. İsrail sunucusunda bile daha yüksek indirme hızları alıyorum. Steam'in sorunu mu acaba?
Steam'de sorun var muhtemelen birçok kişi şikayetçi bu durumdan son zamanlarda, sunucu olarak Ukrayna ayarlayın daha iyi oluyor.Steam üzerinde 1mb indirme hızı çok zor görüyorum. Fakat epic games'te indirirken 50mb indirebiliyorum. Bunun çözümü var mı?
maalesef tr tarafından indirme mantıksız bi durumda buraya en yakın yurt dışı sunuculardan birini seçin derimtürkiyedeki tüm bölgeleri denedim. İsrail sunucusunda bile daha yüksek indirme hızları alıyorum. Steam'in sorunu mu acaba?
onlarda bile 5-6mb indirme hızlarına ulaşıyorum. Artık steam'den ümidi kestim. Türkiye'yi gram sallamıyorlar artık.maalesef tr tarafından indirme mantıksız bi durumda buraya en yakın yurt dışı sunuculardan birini seçin derim
Maalesef durum buonlarda bile 5-6mb indirme hızlarına ulaşıyorum. Artık steam'den ümidi kestim. Türkiye'yi gram sallamıyorlar artık.