Steam indirme hızı sabit

Horatius

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhabalar, turkcell kullanıyorum ve 20.82Mbps lik bir downloadım var. Fakat steamde ne indirirsem indireyim 1.2Mbps. Bildiğim kadarıyla bunun 2.5Mbps gibi bir şey olması gerekiyor. İndirme yaparken modeme isterse 5 cihaz bağlı olsun isterse sadece bilgisayar bağlı olsun hız hiç bir şekilde değişmiyor. Arkada internet yiyen hiç bir şey açık olmasada, olsada yine 1.2Mbps. Steam ayarlarına baktım herhangi bir sınırlama yok. İndirme bölgemde Ankara farklı yerler denedim yine olmadı.(Miami bile denedim)

Merhabalar, turkcell kullanıyorum ve 20.82Mbps lik bir downloadım var. Fakat steamde ne indirirsem indireyim 1.2Mbps. Bildiğim kadarıyla bunun 2.5Mbps gibi bir şey olması gerekiyor. İndirme yaparken modeme isterse 5 cihaz bağlı olsun isterse sadece bilgisayar bağlı olsun hız hiç bir şekilde değişmiyor. Arkada internet yiyen hiç bir şey açık olmasada, olsada yine 1.2Mbps. Steam ayarlarına baktım herhangi bir sınırlama yok. İndirme bölgemde Ankara farklı yerler denedim yine olmadı.(Miami bile denedim)
Başka herhangi bir sitede indirdiiğinde kaçla indiriyor ?

Steam aslında çok hızlıdır niye böyle olmuş. Senin 2.5mb/sn alman gerekirdi. Her yerde böyle mi ?

İnternet paketiniz nedir? Kaç mbps download?

Konuyu açarkenki mesajımda belirttiğim gibi 20.82Mbps. Şimdi bir daha yaptım 19.25Mbps akşamları internetler
biraz daha yavaş oluyor bildiğiniz üzere
Hocam soru paket kaç mbps ?? Aldığın 19 tamam onu anladık.

Konuyu açarkenki mesajımda belirttiğim gibi 20.82Mbps. Şimdi bir daha yaptım 19.25Mbps akşamları internetler
Modem resetleyin, uzun süredir çalışıyorsa sıkıntı olabilir.

Speedtest belki yanlış göstermiştir diye düşündüm.
Mesela benim internet paketim 15 Mbps ama Speedtest'de 25 Mbps diye gözüküyor. Steam de indirme yaptığımda 1.8 MB/sn ile indiriyor yani 15 Mbps.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Yanlış anladım o zaman. Onunda 24 gibi bir şey olması gerekiyor

Bir denerim fakat emin olmak için soruyom. Modemi kapatıp açim mi yoksa resetliyim mi.
Resetle bazı modemlerde ayarlar sıfırlanır lakin öyle bir şey yok benim modemde. Sen Resetle fişi de çek 10 - 15 dk bekle ondan sonra tekrar dene bu arada kablolu bağlıyosun değil mi ?

Resetle bazı modemlerde ayarlar sıfırlanır lakin öyle bir şey yok benim modemde. Sen Resetle fişi de çek 10 - 15 dk bekle ondan sonra tekrar dene bu arada kablolu bağlıyosun değil mi ?
evet kablolu

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Geri