Neler Yeni

Çözüldü✓ Steam indirme hızı sorunu

gavanoz

80+
Steam indirme hızım 25-30 megabit arası fakat speedtest ile internet hızını ölçtüğüm zaman 200 üzeri çıkıyor. Superonline kullanıyorum ve internet paketim 200 megabit wifi-6 modem ve cat6 internet kablosu kullanıyorum

bunlarda sonuçların ekran görüntüleri

123.png
steam.png

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Steam indirme hızım 25-30 megabit arası fakat speedtest ile internet hızını ölçtüğüm zaman 200 üzeri çıkıyor. Superonline kullanıyorum ve internet paketim 200 megabit wifi-6 modem ve cat6 internet kablosu kullanıyorum

bunlarda sonuçların ekran görüntüleri

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Megabit ve megabayt arasında fark var hocam alman gereken indirme değerini alıyorsun. Kabaca internet hızın Mbps cinsinden ne ise bunu 8'e böldüğünde indirme hızın olan MB/s yi bulursun. Bu da 30-33 eder ki bu değerlere yakın alıyorsun

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Örneğin bende de gigabitlik internet var 1000mbps alıyorum ama indirme hızı olarak 90 dolaylarında alıyorum

gavanoz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Megabit ve megabayt arasında fark var hocam alman gereken indirme değerini alıyorsun. Kabaca internet hızın Mbps cinsinden ne ise bunu 8'e böldüğünde indirme hızın olan MB/s yi bulursun. Bu da 30-33 eder ki bu değerlere yakın alıyorsun
anladım hocam teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tnc öz
ben de 500lük vvar superonline steamde 470le falan indiriyo

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
anladım hocam teşekkür ederim
Çok rahatsız ediyorsa gözüne takılıyorsa steam ayarlarında indirme kısmında indirme hızını saniyede bit cinsinden göster var, onu aktif edersen internet hızına yakın bir değer görürsün.

gavanoz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok rahatsız ediyorsa gözüne takılıyorsa steam ayarlarında indirme kısmında indirme hızını saniyede bit cinsinden göster var, onu aktif edersen internet hızına yakın bir değer görürsün.
buna dikkat etmemiştim yapınca dediğiniz gibi oldu sağolun hocam

Top Bottom