Şu an türk telekom hocamHangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun.
Şu an türk telekom hocamHangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun.
Türk telekom sevmeyen çok zaten bence değiştirin.Şu an türk telekom hocam
GPON var evinde. Parasını ödersen 1000Mbps ye kadar rahat verir o altyapı.Yani umarım iyi altyapım vardır. Binaya fiber yaptılar türk telekom fiberi bir işe yaramadı aynı hız.
keşke alsaydın bende suan 250 tl ücret ödüyorum 1000 mbps geçmek istedigimde beni geçirmediler 314 tl ücret istediler geçmek için 40 tl için fazla verip 500mbps fazla alabilirdin hala bi şansın varsa eger bence geçSuperonline kullanıyorum 2 gün önce geçtim 225 TL ödüyorum yanında tv+ ekstra paketi ve 500mbps download 20mbps upload alıyorum. 40tl farkla 1000mbps alabiliyorsun ama biz almadık.
bende 500mbps 20 mb olan internet paketini kullanıyorum servis sağlayıcım süperonline fakat ben steamde indirme yaparken genelde indirme hızı 22 ile 25 arası oluyor ben önceki internet paketimde 200 mbps kullanıyordum 22 alabiliyordum fakat simdiki paketimde gene 25 alıyorum bu sorunu tamamen süperonline'ye baglıyorum açıkcası şimdi indirme hızınızı nereden biliyorsun diyenler olacak çok kısa bir işlem ile ortaya cıkartabiliyoruzArkadaşlar 1 2 saat önce bu sorun yokken şimdi bu sorunu yaşamaya başladım internetim 500 mbps fakat 20mb/s üstüne çıkmıyor bazen 0 oluyor bu sorunu yaşayan varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunu şuan çözüldü bir anda artdı hız sanırsam steam ile alakalı.
Bende sorun tamamen çözüldü 59 mb/s indiriyor arada 45 e düşüyor ama benim için yeterli 1000mbps geçebilsem geçerim ama aile izin vermiyor.keşke alsaydın bende suan 250 TL ücret ödüyorum 1000 mbps geçmek istedigimde beni geçirmediler 314 TL ücret istediler geçmek için 40 TL için fazla verip 500mbps fazla alabilirdin hala bi şansın varsa eger bence geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende 500mbps 20 mb olan internet paketini kullanıyorum servis sağlayıcım süperonline fakat ben steamde indirme yaparken genelde indirme hızı 22 ile 25 arası oluyor ben önceki internet paketimde 200 mbps kullanıyordum 22 alabiliyordum fakat simdiki paketimde gene 25 alıyorum bu sorunu tamamen süperonline'ye baglıyorum açıkcası şimdi indirme hızınızı nereden biliyorsun diyenler olacak çok kısa bir işlem ile ortaya cıkartabiliyoruz
yeni internet paketi 500 mbps --- 500/8=66 yani saniyede 66 mb indirmesi gerekiyor ama steamda 22-25 arası indiriyor çogu zamanda 0 gözüküyor
eski internet paketi 200 mbps --- 200/8=25 yani saniyede 25 mb indirmesi gerekiyor ama steamda 22 indiriyor çogu zamanda 0 gözüküyor
ben hiç bişi anlamadım bu işten gairp geliyor bide 500 mbps internet paketine geçtim diye eve gelip WİFİ 6 modem kurdular eski modem bundan daha iyidi çünkü wifi olarak kullandıgımda max wifi hızı 120-150 mbps arası gülüyorum çünkü düşmüş oldugum durum gerçekten komik
40 tl için mi ailen izin vermiyor ? anladımBende sorun tamamen çözüldü 59 mb/s indiriyor arada 45 e düşüyor ama benim için yeterli 1000mbps geçebilsem geçerim ama aile izin vermiyor.
225TL'ye zor ikna ettim 269tl ye alıcaklarını sanmıyorum.40 TL için mi ailen izin vermiyor ? anladım
bu arada sorunu nasıl çözdügünü benimlede paylaşmak istersen eğer bende uygulamak isterim çünkü ben 22-25 ile indiriyorum da
teşekkür ederim deneyecegim225TL'ye zor ikna ettim 269tl ye alıcaklarını sanmıyorum.
Buradaki şey benim hızımı artırdı, zaten 50 mb/s ile indiriyordum arada 12 fln düşüyordu oda steam ile alakalıymış 1 2 saat sonra düzeldi.