Neler Yeni

Steam İndirmesini Yarıda Bıraktığım Oyunu Silip Baştan Yüklüyor

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Adamlar tanrı değil. Böyle sorunlar çıkabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bi deneyin. Tüm tartışma biter.
Hemen deniyorum oyunun indirmesi açıkken restartlayacağım pc yi bakalım silinecek mi ondan sonra da devam edip duraklatacağım öyle restart atacağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hemen deniyorum oyunun indirmesi açıkken restartlayacağım pc yi bakalım silinecek mi ondan sonra da devam edip duraklatacağım öyle restart atacağım.
100 Mb falan indir sonra durdur. Steam'i kapat sonra bilgisayarı resetle.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
100 Mb falan indir sonra durdur. Steam'i kapat sonra bilgisayarı resetle.
190 Mb indirip steami kapatmadan restart attım dediğiniz gibi kalıcı olarak silip silmediğini görelim diye. Kaldığı yerden devam ediyor güncelleme.
Şimdi gerek olduğunu sanmıyorum ama biraz daha indirtip duraklatıp öyle restart yapacağım.
1616578108211.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
190 Mb indirip steami kapatmadan restart attım dediğiniz gibi kalıcı olarak silip silmediğini görelim diye. Kaldığı yerden devam ediyor güncelleme.
Şimdi gerek olduğunu sanmıyorum ama biraz daha indirtip duraklatıp öyle restart yapacağım.
Alıntıyı görüntüle
İndirmeyi durdurup mu reset attın?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hayır onu şimdi yaptım.
Alıntıyı görüntüle
2 Şekilde de sorunsuz indirmeye devam etti. Hiçbir şey anlamadım neden sabah açtığımda sıfırladığına dair.
Demek ki arada bir böyle sorunlar olabiliyor. Her zaman olmuyor olabilir. Zaten steam de açıklamasında olasılık üzerine yazmış.
Hatta benim başıma hiç gelmedi, çok sık elektrik kesintisi yaşayan bir yerde oturuyorum. Elektrikler gelince yüklemeye devam ediyordu. Hatta bu yüzden bilgisayar bozulmasın diye UPS bile satın aldım, çok sık elektrik kesintisi ve dalgalanma oluyor yaşadığım yerde.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şahsen ben şaşırmadım nerede saçma bir hata olsa benim başıma geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek ki arada bir böyle sorunlar olabiliyor. Her zaman olmuyor olabilir.
Hatta benim başıma hiç gelmedi, çok sık elektrik kesintisi yaşayan bir yerde oturuyorum. Elektrikler gelince yüklemeye devam ediyordu. Hatta bu yüzden bilgisayar bozulmasın diye UPS bile satın aldım, çok sık elektrik kesintisi ve dalgalanma oluyor yaşadığım yerde.
Kronik sorunlu ssd kullandığımdan diyeceğim de pek bir alakası da yok saçma sapan bir hata işte ya. Bundan sonra artık tek seferde yüklemeye çalışıcam oyunları yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. UPS almayı bende düşünüyorum. Bulunduğum ilin alt yapısı berbat olduğundan en ufak bir rüzgar çıktığında pc kapanıp kapanıp açılıyor.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ekran kartını satınca, taş devrinden kalma ekran kartıyla bilgisayar çok daha geç açılmaya başladı. Video uzun sürdüyse kusura bakmayın lütfen.
İndirmeyi durdurmadan peş peşe reset attım, bir tanesini videoya çektim:

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Alıntıyı görüntüle
Bana inanmayanlar bu da 3. kanıt.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ekran kartını satınca, taş devrinden kalma ekran kartıyla bilgisayar çok daha geç açılmaya başladı. Video uzun sürdüyse kusura bakmayın lütfen.
İndirmeyi durdurmadan peş peşe reset attım, bir tanesini videoya çektim:
Bende de böyle oldu. Hatta şansıma tam güncelleme sırasında elektrik gitti geldi. Öyle de sorun olmadı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bende de böyle oldu. Hatta şansıma tam güncelleme sırasında elektrik gitti geldi. Öyle de sorun olmadı.
Demek ki her seferinde problem oluşmuyor hocam. Arada bir yapmayacak diye de güvence vermeye gerek yok, silinip baştan indirme ihtimali de varmış belli ki. Steam de bu yönde açıklama yapmış zaten (açıklamanın sonunda "olabilir" diye olasılık belirtmiş).

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Demek ki her seferinde problem oluşmuyor hocam. Arada bir yapmayacak diye de güvence vermeye gerek yok, silinip baştan indirme ihtimali de varmış belli ki. Steam de bu yönde açıklama yapmış zaten (açıklamanın sonunda "olabilir" diye olasılık belirtmiş).
Evet öyle gözüküyor bu saatten sonra artık biraz da benim şansıma kalmış bir şey

Top Bottom