Steam item dolandırıcılığı

Reaksiyon skoru
46
Evet arkadaşlar az önce steamde yaklaşık 3250 tl dolandırıldım olayı şöyle anlatayım, steamimde yaklaşık 40 bin peso vardı (3250tl) bununla item alıp nakite çevircektim fakat az önce hesabıma girdigimde bütün paramla haberim olmadan 25 kuruşluk dota 2 itemi alındığını gördüm şimdi size soruyorum benim ne yapmam gerek. Ben bu parayı kurtarabilirmiyim steam desteğe yazdım ama henüz cevap gelmedi.

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    15.5 KB · Hit: 93
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    14.8 KB · Hit: 86
Ben sana steam in yazacağı cevabı şimdiden özetleyeyim, bir soğuk su içip kendini hazırlarsın. İşte steam cevabının kısa özeti: "Hesabını çaldırmasaydın. Bu bizim sorunumuz değil."
Korsan yazılımlar, torrent oyunlar vb... türevlerini kaldırıp, format atıp. Şifrelerinizi değiştirip, çift faktörlü doğrulamaya geçebilirsiniz.

Ben sana steam in yazacağı cevabı şimdiden özetleyeyim, bir soğuk su içip kendini hazırlarsın. İşte steam cevabının kısa özeti: "Hesabını çaldırmasaydın. Bu bizim sorunumuz değil."
Korsan yazılımlar, torrent oyunlar vb... türevlerini kaldırıp, format atıp. Şifrelerinizi değiştirip, çift faktörlü doğrulamaya geçebilirsiniz.
şöyle bir şey var steam guardım var ondan yana bir sıkıntım yok, yalnız api keyimi kontrol ettiğimde başka birinin yetkilendirildiğini farkettim hemen sildim ama artık çok geç. Bunun bidaha olmaması için ne yapmam lazım

şöyle bir şey var steam guardım var ondan yana bir sıkıntım yok, yalnız api keyimi kontrol ettiğimde başka birinin yetkilendirildiğini farkettim hemen sildim ama artık çok geç. Bunun bidaha olmaması için ne yapmam lazım
Cihazından çerezlerini almışlardır, bu çerezlerle de sen login olmuşsun gibi işlem yapabilirler. Cihazlarını formatla, kullandığın şifreleri değiştir. Bundan sonra da ücretli olan herhangi bir şeyi ücretsiz olarak kullanmaya çalışma. Torrent oyunlar olsun, crackli windows, office vb... uygulamalar olsun, oyunlar için hile programları olsun, başınıza ne geliyorsa bunlardan geliyor. Paranız varsa ücretini ödeyin yada paranız yoksa ücretsiz alternatifine yönelin. Örnek olarak illa office programları kullanacaksanız microsoft office yerine libre office kullanabilirsiniz. Ücreti olan bir şeyi hiçbir zaman ücretsiz elde edemezsiniz. Belki para ödemezsiniz ancak böyle sorunlar başınıza gelir. Geçmiş olsun, neyse ki çok büyük zararı olmamış. Artık bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Api keyi kaldırdıysan başka bir şey yapmana gerek yok şuan için. Api keyden dolayı patlatmışlar sizi. Kesinlikle haftada 1 api keyinizi kontrol edin, ( mümkünse tekrar oluşturmayın api key.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri