Neler Yeni

Steam kapatılmalıdır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Öyle yapınca da yabancılar TR'den hesap açıp öyle satın alıyor. Bağımsız oyunlar bile 15-20 dolar onlarda bize gelişi örnek veriyorum dead cells 40 TL'di 2 küsür dolar. Yabancılar böyle yaptığı için oyun yapımcıları da haklı olarak zam yapıyor. Steam zaman yerel fiyatlandırma önerisinde bulunur ama sonuç olarak yayıncı ne derse o
Mantıklı bir cevaptan sonra hep bi susulur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
Kapattır hatta biz de başvuralım biz de kapattırmaya destek olalım. Hatta şu üç harfli marketleri de tüm ülke boykot edelim onlar da kapansın. Oyunları dükkanlardan alırız ev ihtiyacını da bakkaldan karşılarız onlar hiç pahalı değil nasıl olsa (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka yanlış yere yazıyorsun, CHP genel merkezi önüne gidip boykot et
Ben de onlardan şüpheleniyorum kesin onlar yükseltiyor fiyatları.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,816
İsim
Mert Can Ergün
Yazık

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.
Yurtdışında 60 dolara sattığı oyunu, kur farkı nedeniyle 1100 TL 'den fazlaya denk geldiği düşünülürse, 600 TL 'ye iyi satıyorlar. Kaçırma :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom