Mantıklı bir cevaptan sonra hep bi susulur.Öyle yapınca da yabancılar TR'den hesap açıp öyle satın alıyor. Bağımsız oyunlar bile 15-20 dolar onlarda bize gelişi örnek veriyorum dead cells 40 TL'di 2 küsür dolar. Yabancılar böyle yaptığı için oyun yapımcıları da haklı olarak zam yapıyor. Steam zaman yerel fiyatlandırma önerisinde bulunur ama sonuç olarak yayıncı ne derse o
Kapattır hatta biz de başvuralım biz de kapattırmaya destek olalım. Hatta şu üç harfli marketleri de tüm ülke boykot edelim onlar da kapansın. Oyunları dükkanlardan alırız ev ihtiyacını da bakkaldan karşılarız onlar hiç pahalı değil nasıl olsa (!)Fiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.Save 40% on The Last of Us™ Part I on Steam
Discover the award-winning game that inspired the critically acclaimed television show. Guide Joel and Ellie through a post-apocalyptic America, and encounter unforgettable allies and enemies in The Last of Us™.store.steampowered.com
Ben de onlardan şüpheleniyorum kesin onlar yükseltiyor fiyatları.Kanka yanlış yere yazıyorsun, CHP genel merkezi önüne gidip boykot et
Konuyla birlikte konuyu açan arkadaşı da lütfen
Yurtdışında 60 dolara sattığı oyunu, kur farkı nedeniyle 1100 TL 'den fazlaya denk geldiği düşünülürse, 600 TL 'ye iyi satıyorlar. KaçırmaFiyata bak be kardeşim. Milleti dünyanın en ucuz ve ulaşılabilir zevklerinden bile mahrum bırakıyorlar. Steam ivedilikle ve derhal kapatılmalıdır. CİMER'e ilk şikayeti ben yazıyorum. Bu kan emici oyun firmalarından kurtulmalıyız.Save 40% on The Last of Us™ Part I on Steam
Discover the award-winning game that inspired the critically acclaimed television show. Guide Joel and Ellie through a post-apocalyptic America, and encounter unforgettable allies and enemies in The Last of Us™.store.steampowered.com