Neler Yeni

Steam Kart Düşürme Uygulaması Nasıl Kullanılır?

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
arkadaşlar ben steam hesabımdaki oyunların kartlarını düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim ve önerceğiniz uygulamanın ayarlarını yazarsanız sevinirim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
arkadaşlar ben steam hesabımdaki oyunların kartlarını düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim ve önerceğiniz uygulamanın ayarlarını yazarsanız sevinirim
idle master extended diye uygulama var ama oturum felan açman lazım ama öyle hesap girme ile açılmıyor o yüzden sıkımntılı git yt ye yaz uygulama ismini izle yap

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ben zaten uygulamayı kullanmıştım ama ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum en son yaptığımda kartlar düşmüyordu

TheworstD32132

80+ Bronze
Telefonda idle daddy'de kullanabilirsin sen pc de olmasan bile telefonu açık bırakıp halledebilirsin fakat sürekli oturumdan çıkış yapmasıyla meşhur

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
idle master ayarlarımı nasıl yapmalıyım

phopshen

80+ Bronze
Bazı kişiler Valve oyunlarını kara listeye alın ban yersiniz falan diyor. Yine de sen bilirsin o işte.
Uygulamayı indir ve orda sana oturum aç diyecek. Oturum açabilmen için steamin mağaza sayfasına gelip F12 tuşuna bas sonra oradan Application'u seç sol tarafta cookies yazar oraya gir. Uygulama zaten sen sessionid ve SteamLoginSecure istiyor. (İsimleri doğurumu yazdım bilmiyorum ama yanlışsa da bunlara çok yakın.) sessionid'yi application bölümünde kopyalayıp uygulamadaki istenen yere yapıştır. Aynı şeyi SteamLogin'e uygula. Ve Oturum Aç de. Yapman gerekenler bu kadar ayarlardan da bir de Hızlı modu aktif et. Steam hesabını da görünmeze almanı öneririm. Çünkü 10 15 dkda bir bildirim yolluyor arkadaşlarına "Şu kişi oyunda" diye.

Helixo

80+ Bronze
bunu mu kullanıyorsun

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    66.2 KB · Hit: 43
Top Bottom