forum.donanimarsivi.com
Bunlar bilindik hype oyunlar broAna Konu - ❄️️Steam Kış İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri(22 Aralık-5 Ocak)❄️️
UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 499,00 TL 349,30 TL https://store.steampowered.com/app/1659420/UNCHARTED_Hrszlar_Miras_Koleksiyonu/ Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition 349,00 TL 279,20 TL...forum.donanimarsivi.com
Strateji ve hikayesi saran hikaye tabanlıTür olarak ne istiyorsun?
strateji olup hikaye tabanlı bir oyun bulmak zor, çünkü bu türk oyunlar piyasaya sürülmüyor strateji oyununu nasıl hikaye tabanlı yapabilirler ki dostum ?Strateji ve hikayesi saran hikaye tabanlı
Herhalde anlama probleminiz var strateji ve hikaye tabanlı dedimstrateji olup hikaye tabanlı bir oyun bulmak zor, çünkü bu türk oyunlar piyasaya sürülmüyor strateji oyununu nasıl hikaye tabanlı yapabilirler ki dostum ?
Fallout 4 ?Şöyle bilinmedik güzel oyunları paylaşında çökelim hemen 1k attım steama
Müsait olunca öneri yapacağım dostum ama ben de hem stratejik hem hikaye tabanlı istiyorsun sandım. Anlatmaya çalıştığın şey için veya baglacini kullanman gerekiyordu. Diğer arkadaşa bu şekilde sallaman hoş değil.Herhalde anlama probleminiz var strateji ve hikaye tabanlı dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yukardakinin aynısını dedin onu anlamayan bunuda anlamaz neyse boş ver sen önerme kanki
ÖkHem doğru düzgün yazmayıp hem de anlama problemin var diye başkasına sallayan adama yardım etmeyin bence.