Bu kartlarla rozet işleyip 100 XP kazanabiliyorsun, bu da Steam levelini arttırıyor. Normalde 1 oyun başına bunu sadece 5 kere yapabiliyorsun. Ancak bu tür özel etkinliklerde rozet işleme sınırı yok. Çok parası olanlar da çok para basıp bu kartları alarak bol bol level kasıyor.peki bunu herkes yapabiliyorsa,elde ettiğim kartları nasıl satacağım,yani kim alacak zaten oda böle yaparak elde edebilir,gerçekten bilmediğimden soruyorum...?
Bildiğim kadarıyla indirim bittikten sonra siliniyor bu kartlar ama emin değilim. Silinmese bile bunlarla yapılacak mantıklı şey bence satmak.Biriktirsek olmaz mi
Steam sevıyemızı yükseltmekte yardımcıda olabilir diye sormuştum.Bildiğim kadarıyla indirim bittikten sonra siliniyor bu kartlar ama emin değilim. Silinmese bile bunlarla yapılacak mantıklı şey bence satmak.
Şimdi 70tl ye 10000xp alıp 40lvl olunabiliyor mu?Bu kartlarla rozet işleyip 100 XP kazanabiliyorsun, bu da Steam levelini arttırıyor. Normalde 1 oyun başına bunu sadece 5 kere yapabiliyorsun. Ancak bu tür özel etkinliklerde rozet işleme sınırı yok. Çok parası olanlar da çok para basıp bu kartları alarak bol bol level kasıyor.
Tüm kartları almak 5 TL tutar. Onun yerine elindekileri satıp 2.5 TL'lik rozetlerden işleyebilirsin, her rozet 100 XP veriyor zaten.Steam sevıyemızı yükseltmekte yardımcıda olabilir diye sormuştum.
70 TL'ye 10000 XP kazanamazsın. Her rozet 100 XP veriyor. 2.5 TL'lik rozetlerden işlediğin takdirde 70 TL ile ortalama 3000 XP kazanırsın. Hesabın 1 level olduğunu düşünürsek rozet işlemenin ardından tahminen 20 level olur.Şimdi 70tl ye 10000xp alıp 40lvl olunabiliyor mu?
Bende de öyle envater hala boşşYine vermedi aga keşif şeysinden ödülümü sorun nerde .d sistemde verildi olarak gözüküyor envanterda yok
Bende mobilden yapıyorum işallah sorun mobildir bende eve gidince bakarım artık çünkü 5 6 kere yaptım kart kazandın diyor ama yok kart yok..Pcden bakayım eve gidince de yine olmaz sanırım :|