🔥Steam Kış İndirimlerinde Ücretsiz Bakiye Kazanmak🔥

Sağ ol, 11.5 lira geldi. 3-5 daha ekler Dying Light alırım.

peki bunu herkes yapabiliyorsa,elde ettiğim kartları nasıl satacağım,yani kim alacak zaten oda böle yaparak elde edebilir,gerçekten bilmediğimden soruyorum...?

peki bunu herkes yapabiliyorsa,elde ettiğim kartları nasıl satacağım,yani kim alacak zaten oda böle yaparak elde edebilir,gerçekten bilmediğimden soruyorum...?
Bu kartlarla rozet işleyip 100 XP kazanabiliyorsun, bu da Steam levelini arttırıyor. Normalde 1 oyun başına bunu sadece 5 kere yapabiliyorsun. Ancak bu tür özel etkinliklerde rozet işleme sınırı yok. Çok parası olanlar da çok para basıp bu kartları alarak bol bol level kasıyor.

0.75 den gidiyor daha fazlaya satın.

Bu kartlarla rozet işleyip 100 XP kazanabiliyorsun, bu da Steam levelini arttırıyor. Normalde 1 oyun başına bunu sadece 5 kere yapabiliyorsun. Ancak bu tür özel etkinliklerde rozet işleme sınırı yok. Çok parası olanlar da çok para basıp bu kartları alarak bol bol level kasıyor.
Şimdi 70tl ye 10000xp alıp 40lvl olunabiliyor mu?

Steam sevıyemızı yükseltmekte yardımcıda olabilir diye sormuştum.
Tüm kartları almak 5 TL tutar. Onun yerine elindekileri satıp 2.5 TL'lik rozetlerden işleyebilirsin, her rozet 100 XP veriyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi 70tl ye 10000xp alıp 40lvl olunabiliyor mu?
70 TL'ye 10000 XP kazanamazsın. Her rozet 100 XP veriyor. 2.5 TL'lik rozetlerden işlediğin takdirde 70 TL ile ortalama 3000 XP kazanırsın. Hesabın 1 level olduğunu düşünürsek rozet işlemenin ardından tahminen 20 level olur.

Yine vermedi aga keşif şeysinden ödülümü sorun nerde .d sistemde verildi olarak gözüküyor envanterda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri