Steam Ücretsiz 10 Adet Koleksiyon Kartı ve Rozet İşleme + Sohbet Çıkartması

Bildiğiniz gibi steam kış indirimleri geldi ve her indirimlerle , belirli kategorilerde her sene yapılan bir oylama sistemi ve ödül sistemi var.
Steam de 10 farklı kategoride oy vererek 10 adet steam koleksiyon kartı kazanıyorsunuz.
Steam mağazasının anasayfasını açın ve steam ödülleri kısmına tıklayınız.
Ben size şuraya bırakıyorum : ----- BURADAYIM TIKLA
Alıntıyı görüntüle
Ben rozeti işlemeyi tercih ettim ve böyle bir rozet verdi.Güzel.
Alıntıyı görüntüle

İ
ster 10 adet kartı alıp 50krş civarında satın isterseniz de rozet olarak işleyin.
+ olarak her 48 saate bir steam tarafından ücretsiz süpriz bir sohbet çıkartması verilmektedir bunu da almayı unutmayınız.
Alıntıyı görüntüle

Herkese keyifli eğlenceli oyunlar , iyi forumlar dilerim...
sence bir kaç hesapdan yapsak sonra ordan kendimize takas etsek :D

Bildiğiniz gibi steam kış indirimleri geldi ve her indirimlerle , belirli kategorilerde her sene yapılan bir oylama sistemi ve ödül sistemi var.
Steam de 10 farklı kategoride oy vererek 10 adet steam koleksiyon kartı kazanıyorsunuz.
Steam mağazasının anasayfasını açın ve steam ödülleri kısmına tıklayınız.
Ben size şuraya bırakıyorum : ----- BURADAYIM TIKLA
Alıntıyı görüntüle
Ben rozeti işlemeyi tercih ettim ve böyle bir rozet verdi.Güzel.
Alıntıyı görüntüle

İ
ster 10 adet kartı alıp 50krş civarında satın isterseniz de rozet olarak işleyin.
+ olarak her 48 saate bir steam tarafından ücretsiz süpriz bir sohbet çıkartması verilmektedir bunu da almayı unutmayınız.
Alıntıyı görüntüle

Herkese keyifli eğlenceli oyunlar , iyi forumlar dilerim...
Keşif kuyruğundan da her gün 1 kart düşüyor. Bunu da konuya ekler misin?

9 tane kart verdi , son gelen kartı pazardan almaya çalıştım .''Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin.''
böyle diyor pazara baktım böyle bir listeleme yok

Keşif kuyruğundan da her gün 1 kart düşüyor. Bunu da konuya ekler misin?
Ekledim teşekkürler, onu ben farketmemiştim onu da şimdi aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 tane kart verdi , son gelen kartı pazardan almaya çalıştım .''Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin.''
böyle diyor pazara baktım böyle bir listeleme yok
Benim yan hesapta da aynı sorun oldu, 10 kart verdi ama bazıları aynı olunca sattım, tekrar başka kart almak istediğimde bu hatayı verdi.Galiba yoğunluktan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri