Steam klasöründeki oyunları taşıma

nifak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşlar bilgisayarımdaki steam klasörünü diğer bilgisayarıma kopyalasam indirmeye gerek kalmadan içindeki oyunları oynayabilir miyim? Eşitleme veya dosya doğrulama yaparak falan var mıdır bu işin bir oluru?

En İyi Cevap
Evet mümkün, istediğin bölüme oyunları yükleyeceğin bir klasör oluştur. Bu adımları izle;
  1. İlk olarak kütüphanenin olacağı yere bir klasör açın.
  2. Ardından "Steam > Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri" yolunu izleyerek Kütüphane penceresini açın.
  3. Sonra "Kütüphane Klasörü Ekle" butonu ile açtığın klasörü kütüphane olarak seçin.
  4. Artık kütüphanen kaydedildi ve "Kapat" butonları ile açtığın pencereleri kapatın.
  5. Oyuna gel "Yükle" butonu ile yüklemek istediğin kütüphaneyi seç. "Devam > Devam" basarak oyunu yüklemeye başlayın.
  6. Artık oyunun C: veya D:'deki (hangisini seçtiysen o) kütüphaneye indirilecek.
  7. Oyunları oluşturduğun kütüphaneye ekledikten sonra "Oyunu Başlat" diyince otomatik dosyalar doğrulanıp oyun...
Hayır olmaz. Mesela pupg den örnek veriyim. İndirirken Ana diske baya bir şey iniyor tsl diye şeyler iniyor. Yani olmaz dostum üzgünüm

Olur ama ben çok problem yaşamıştım en sonunda oyunu silip tekrar yüklemiştim sıkıntı yaşayabilirsin ama normalde olması lazım

Evet mümkün, istediğin bölüme oyunları yükleyeceğin bir klasör oluştur. Bu adımları izle;
  2. Ardından "Steam > Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri" yolunu izleyerek Kütüphane penceresini açın.
  3. Sonra "Kütüphane Klasörü Ekle" butonu ile açtığın klasörü kütüphane olarak seçin.
  4. Artık kütüphanen kaydedildi ve "Kapat" butonları ile açtığın pencereleri kapatın.
  5. Oyuna gel "Yükle" butonu ile yüklemek istediğin kütüphaneyi seç. "Devam > Devam" basarak oyunu yüklemeye başlayın.
  6. Artık oyunun C: veya D:'deki (hangisini seçtiysen o) kütüphaneye indirilecek.
  7. Oyunları oluşturduğun kütüphaneye ekledikten sonra "Oyunu Başlat" diyince otomatik dosyalar doğrulanıp oyun açılacaktır.

En İyi Cevap
  7. Oyunları oluşturduğun kütüphaneye ekledikten sonra "Oyunu Başlat" diyince otomatik dosyalar doğrulanıp oyun açılacaktır.
Teşekkürler bi deneyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri