Steam ödeme aldı fakat oyunu vermiyor.

atakaya01

80+
Reaksiyon skoru
127
Merhaba arkadaşlar. FC26 satın alımı gerçekleştirdim. Ücret banka hesabımdan çekilmiş ama steam hala bekletiyor. Ödeme sıkıntısı yaşadığım ile alakalı destek istedim 2 saat oldu hala cevap gelmedi. Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum ?

Ekler

• steammm.webp
    steammm.webp
    28.3 KB · Hit: 51
Çok rahatlatıcı oldu
NDÇAMSÇDMAÇWM bir sorun olmuştur veya bankala ilgili bir sorundur. bu arada hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum pc yok ama alacağım net tüm fc oyunlarını alıyorum 24 ve 25 var bende bu ilerde 25 sahibi olanlara ayrı indirim olur o zaman alırım

Steam ücret aldıysa ve oyun gelmediyse önce ödeme geçmişini ve banka durumunu kontrol et, 1–24 saat bekle, destek talebini takip et; sorun devam ederse Steam destekten geri ödeme veya oyunun hesabına eklenmesini talep et.

Raflarda ürün kalmamış. Bir sonraki parti mal gelene kadar bir şey yapamıyorlar. (Şaka)
İşlem yoğunluğundan takip edilememiştir. Bir kaç gün içinde bilgilendirilirsin (Ciddi)

Merhaba arkadaşlar. FC26 satın alımı gerçekleştirdim. Ücret banka hesabımdan çekilmiş ama steam hala bekletiyor. Ödeme sıkıntısı yaşadığım ile alakalı destek istedim 2 saat oldu hala cevap gelmedi. Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum ?
tahmin edeyim , devlet bankasi

işlemin banka ile alakalı. 70 dolar oldğu için banka provizyonda bekletirken onay verecek. aslında normal değil. bankayı ara durumu bildir. benim tarafımdan yapıldı harcama diye.

Destek ekibinden cevap gelmeden oyun hesabıma yüklenmiş arkadaşlar. İç rahatlatıcı mesajlarınız için çok teşekkür ederim :D Özellikle benim bütün paniğimi ve stresimi alan muazzam açıklaması ile motivasyon kaynağım @dustpinkman. Bu teşekkürler sana

hocam yanlış anlamazsan, niye fc oyuncularının her yıl çıkan oyunu almak gibi bir sevdaları var futbolun ne oyunu ne de kendisi ile ilgisi olmayan biri olarak garil geliyor her yıl çıkan oyunu almak eğer önceki yıldan çıkan oyunu var ise kişinin

Destek ekibinden cevap gelmeden oyun hesabıma yüklenmiş arkadaşlar. İç rahatlatıcı mesajlarınız için çok teşekkür ederim :D Özellikle benim bütün paniğimi ve stresimi alan muazzam açıklaması ile motivasyon kaynağım @dustpinkman. Bu teşekkürler sana
rica ederim bana kafayı taktın gibi hoşlandıysan instaya akalım JFLSNSÖDNSÖSNSÖNSDÖNF
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yanlış anlamazsan, niye fc oyuncularının her yıl çıkan oyunu almak gibi bir sevdaları var futbolun ne oyunu ne de kendisi ile ilgisi olmayan biri olarak garil geliyor her yıl çıkan oyunu almak eğer önceki yıldan çıkan oyunu var ise kişinin
kanka ben her sene çıkanı indirim bekleyip alıyorum fifa serisi çok güzel birde steam hesabımı çeyizim gibi dizdiğim için alıyorum kalıyor

Geri