Neler Yeni

Steam offline hesapta remote play kapatınca diğerleri açabilir mi?

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Offline hesap satın aldım haliyle hesapta en az 3-5 kişi vardır remote play açıktı kapattım diğer kullanıcılar açınca bendeki de otomatik açılır mı sonuçta hesap aynı hesap

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet açılır. Sol üstteki sekmeden çevrimdışı moda geçip öyle oynamalısın.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet açılır. Sol üstteki sekmeden çevrimdışı moda geçip öyle oynamalısın.
Şu an indirme yapıyorum hocam o yüzden kapatamıyorum. Peki aile paylaşımını açarsam (çünkü asıl hesabımda oynamak istediğim bir oyun var ve indirirken o hesaba giremiyorum) diğer kullanıcılar da paylaştığım hesaba erişim hakkı sağlar mı?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Hesap değiştir seçeneklerinden offline hesabı oraya ekleyerek 5 saniye içinde hesap değiştirebilirsiniz hocam çoğu hesapta zaten sadece kütüphaneye erişimin var aile paylaşımı açamazsın.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap değiştir seçeneklerinden offline hesabı oraya ekleyerek 5 saniye içinde hesap değiştirebilirsiniz hocam çoğu hesapta zaten sadece kütüphaneye erişimin var aile paylaşımı açamazsın.
Hocam bir şey soracağım misal ben offline yaptım ama diğer kullanıcı online kullanıyor bu bende sorun oluşturur mu?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Hocam bir şey soracağım misal ben offline yaptım ama diğer kullanıcı online kullanıyor bu bende sorun oluşturur mu?
Hayır kendini çevrımdışıya aldığın zaman steam ile tüm bağlantısı kesiliyor diğer kullanıcılar seni etkilemiyor

Top Bottom