Neler Yeni

Steam Oyun Çalışıyor Diyor, Oyun Nerede ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
Merhaba daha önce de demiştim en sevdiğim oyun Steam'a geldiği için Steam'i indirdim. Geçen sefer açtığım konu Steam'in oyun başlatılıyor deyip başlamaması üzerineydi. Bilgisayarımı formatladım, şimdi oyun çalışıyor diyor fakat ortada oyun yok. Nasıl düzelir ?
Steam Çalışıyor.PNG

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba daha önce de demiştim en sevdiğim oyun Steam'a geldiği için Steam'i indirdim. Geçen sefer açtığım konu Steam'in oyun başlatılıyor deyip başlamaması üzerineydi. Bilgisayarımı formatladım, şimdi oyun çalışıyor diyor fakat ortada oyun yok. Nasıl düzelir ? Alıntıyı görüntüle
steami görev yöneticisinden kapatın kapanır

Caelius

80+ Silver
Merhaba daha önce de demiştim en sevdiğim oyun Steam'a geldiği için Steam'i indirdim. Geçen sefer açtığım konu Steam'in oyun başlatılıyor deyip başlamaması üzerineydi. Bilgisayarımı formatladım, şimdi oyun çalışıyor diyor fakat ortada oyun yok. Nasıl düzelir ? Alıntıyı görüntüle
Gorev yoneticisinden kapat oyunu sonra tekrar ac muhtemelen duzelir

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
misfit
Aynı sorunu arkadaşım RDR Online açmaya çalıştığında yaşıyor. Hem dahili hem de harici ekran kartı olduğu için sorun çıktığı yönünde yazılar okuduk internette. Çözümünü hala bulamadık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sadece SiS Ekran kartı var. (Laptop.) İşlemcim düz işlemci ekran kartı entegreli falan değil. (Pentium)

Top Bottom