25 50 cok degil fakat discord telegram gibi platformlarda direkt ana saglayicidan alinca 5 tl gibi bir rakama geliyor onun disinda ban durumu yok fakat 2. gun hesabin cekilmeyeceginin garantisi yokMerhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid ban yermi?
1-2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadımMerhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid, vac ban yermi?
sonuçta başka bir hesap neden kendi hesabın sıkıntı yaşasın ki. 10 kere falan almışımdır sorun yokMerhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid, vac ban yermi?
Zaten hesap paylaşan bi dolu hesap var.25 50 cok degil fakat discord telegram gibi platformlarda direkt ana saglayicidan alinca 5 tl gibi bir rakama geliyor onun disinda ban durumu yok fakat 2. gun hesabin cekilmeyeceginin garantisi yok
Zaten alacaksan hikayeli oyunlar alcan 1 2 hafta oynican sonra hesap gerek kalmaz zaten1 yıl kadar önce Gamesatis.com üzerinden puanı çok yüksek bir satıcıdan parça parça toplam 10 oyun almıştım. 4-5 ay kadar sorun yaşamadım ancak sonrasında hesaplara giremedim, satıcıya mesaj attım dönüş yapmadı. Kazığı yemiş oldum.
Telegramda ücretsiz var hesaplarMerhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid, vac ban yermi?