Steam oyun garantili hesap almak risklimi

1 2 yıldır kullanıyorum hesap hala bende itemsatışta 1 2 satıcı 20liraya satıyor istediğin oyunu ve guard kodu almayı oto yaptığı için sende kalıyor hesap

Merhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid, vac ban yermi?
İnternette böyle hesapların adlarını ve şifreleri bulunabiliyor.İtemsatiştan 3 kere falan oyun aldım garantili 1 ay sonra biri gitti şikayet ettim para iadesi yapıldı,bir hesap daha gitti yazdım yenisini verdiler

Bunlarla uğraşağınıza, Hesap kapanır mı gider mi diye düşünüp paranızla rezil olacağınıza korsan oynayın.

Merhabalar bildiğiniz üzere itemsatis gibi platformlarda steam hesapları satılıyo 25-50 tl arası degisiyo oyun garantili hesaplar şimdi bu hesapları alsak oynasak ana steam hesabımız ip veya hwid, vac ban yermi?
Gamesatis dan al 500 TL ye çok garanti hesap al yada alma

Ana hesabına hiçbir şey olmaz.
Ancak itemsatış tarzı yerlerden almanı önermiyorum.
Tiriniti, Gamefix gibi sadece bu işi yapan yerlerden alabilirsin.
Gamefix çok reklamını gördüm ama hiç kullanmadım.
Tiriniti önerebilirim, yıllardır kullanıyorum. Genelde ortak hesap sistemi üzerinden oynamak istediğin oyunu kendi fiyatına nazaran çok ucuza alıp sınırsız olarak oynayabiliyorsun.

Geri