ama şöyle bişey vardı ya steam düzdanındaki parayı kartına çekemiyordun o zaman bu taktik ile steam cüzdanın daki parayı çekersinEvet. Gayet net aslında.
Evet kartına gelir
ürünü kartımla almadım ama steam cüzdan kodu ile aldım ama steam düzdan kodlarını kartım ile aldımEvet kartına gelicek
İyiymiş valla, ben de yapsam mı acabaama şöyle bişey vardı ya steam düzdanındaki parayı kartına çekemiyordun o zaman bu taktik ile steam cüzdanın daki parayı çekersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürünü kartımla almadım ama steam cüzdan kodu ile aldım ama steam düzdan kodlarını kartım ile aldım![]()
Ohaa iyi taktikama şöyle bişey vardı ya steam düzdanındaki parayı kartına çekemiyordun o zaman bu taktik ile steam cüzdanın daki parayı çekersin
ürünü kartımla almadım ama steam cüzdan kodu ile aldım ama steam düzdan kodlarını kartım ile aldım![]()
Evetsteam cüzdanına ben para yatırmıştım ordaki parayla oyun aldım şimdi oyunu iade edicem steam cüzdanına veya kartıma iade şeyi çıktı kayıtlı kartımı seçsem iade parası kartımamı gelicek
Ama o seçenek her zaman çıkmıyor. Genelde sadece cüzdana iade et yazıyor.ama şöyle bişey vardı ya steam düzdanındaki parayı kartına çekemiyordun o zaman bu taktik ile steam cüzdanın daki parayı çekersin