Steam oyun iade etme hakkında ??

steam cüzdanına ben para yatırmıştım ordaki parayla oyun aldım şimdi oyunu iade edicem steam cüzdanına veya kartıma iade şeyi çıktı kayıtlı kartımı seçsem iade parası kartımamı gelicek
iade şartları
1-2 saati geçmemek
2-14 günü geçmemek
3-alınan şeyin iade edilebilir olması kısacana oyun içi içeriği olmaması
4-boacompra üstünden alınmamış olması (bu seçenek sadece karta iade yapamazsınız yani steam cüzdanına yapılır bu yöntemle ödeme yaptıysanız)
eğer bu şartlar sağlanıyor ise uygun iade seçenği seçilip iade edilebilinir.
iade genellikle 24 saat sürüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
knk bana dediki iade etme kısmında 38TL SONU numara vermiyim o numaralı mastercardda verilcektir

bide başka oyun almıştım sonra yarısını steam cüzdan kod yarısını kartım ile almıştım ama dediki bu seferde oyun 22 TL idi

2tl si mastercardına
20 tl steam cüzdanına aktarılcak dedi ama bu az önceki oyunda demedi üstüne bir tane daha almıştım 3 oyun almıştım diğer oyunuda iade etmek için girdim ondada mastercard seçeneği geldi seçtim mastercardınıza gelcek dedi steam cüzdanına felan demedi tuhaf görcez bekliyip

knk bana dediki iade etme kısmında 38TL SONU numara vermiyim o numaralı mastercardda verilcektir

bide başka oyun almıştım sonra yarısını steam cüzdan kod yarısını kartım ile almıştım ama dediki bu seferde oyun 22 TL idi

2tl si mastercardına
20 TL steam cüzdanına aktarılcak dedi ama bu az önceki oyunda demedi üstüne bir tane daha almıştım 3 oyun almıştım diğer oyunuda iade etmek için girdim ondada mastercard seçeneği geldi seçtim mastercardınıza gelcek dedi steam cüzdanına felan demedi tuhaf görcez bekliyip
Tuhaf değil. Attığım SSi anlamadın mı?

Tuhaf değil. Attığım SSi anlamadın mı?
Simdi para kartimami gelcek steam cüzdanimami
Steam cüzdanima gelirse cok ucuza 2.el kisminda saticam valorant pass alcam çünkü

59 Tl lik bakiye olcak steamde 40 Tl t ye koysam adam hangi oyunu isterse atcam 59 tlik degerindeki 19 tl kâr da olcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri