Az önceki konunda fazla parayla alınan PC lere laf etmişsin. Burada fiyatın düşüklüğüne laf ediyorsun. Sanane kardeşim milletin parası değil mi, istediğini yapar.Knk zaten 3-5 TL ye almışsın niye bu kadar umrundaki sakız falan mı alcan
Gir yeni açtığım konuyu oku andavalAz önceki konunda fazla parayla alınan PC lere laf etmişsin. Burada fiyatın düşüklüğüne laf ediyorsun. Sanane kardeşim milletin parası değil mi, istediğini yapar.
Ordan gördüm zaten. O konuyla haklı olduğunu düşünüyorsan orada da saçmalamışsın, değişen bir şey yok.Gir yeni açtığım konuyu oku andaval
Elinde Max 9600 GT Intel pentium sistem var bana laf edicek adam değilsin hala konusuyon ite bakOrdan gördüm zaten. O konuyla haklı olduğunu düşünüyorsan orada da saçmalamışsın, değişen bir şey yok.
Ben burda dalga geçiyorum abi bı konu yüzünden herkes lincledi mod bulsam banlattiracam kendimi de60 TL idi. Ben paramı isterim kardeş.
Çok komiksin. PC ye fazla para vermeye gerek yok dedikten sonra 9600GT yi küçümsemen ironik.Elinde Max 9600 GT Intel pentium sistem var bana laf edicek adam değilsin hala konusuyon ite bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben burda dalga geçiyorum abi bı konu yüzünden herkes lincledi mod bulsam banlattiracam kendimi de
Kanka bekle yapcak.bir şey yok gelmezse desteğe yazarsınNormalde 1 saat bile sürmeyebiliyordu.