İade olur kaygınız olmasın kural belli 14 gün 2 saat bu süreleri aşmadıkça iade alıyorlareyw hocam talep oluşturdum kesin iade oluyor mu 2 dk oynadı gözüküyor ama oyuan bile girmedi
kesin olur fakat bunu alışkanlık haline getirme ceza alırsın ilkinde bi süre iade isteği gönderemezsin ikincisinde ise perma ban yersin iade edemezsin hiç bir şeyi, aynı şey oyun hediye etme olayında da var sürekli birilerine oyun atarsan direk kalıcı ban yersineyw hocam talep oluşturdum kesin iade oluyor mu 2 dk oynadı gözüküyor ama oyuan bile girmedi
yok hocam genelde iade etmem lanet ea gamses yuzunden hesabı bağlanmıyor hergun denıyorum hata olustu dıyorkesin olur fakat bunu alışkanlık haline getirme ceza alırsın ilkinde bi süre iade isteği gönderemezsin ikincisinde ise perma ban yersin iade edemezsin hiç bir şeyi, aynı şey oyun hediye etme olayında da var sürekli birilerine oyun atarsan direk kalıcı ban yersin
geçmedi sanırsam ya 14 günü1. Steam'de üst taraftaki "Yardım" kısmına tıklayıp "Steam Destek" kısmına tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
2. İade etmek istediğiniz oyuna tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
3. "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum" seçeneğine tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
4. Aşağı kısımdaki iade talep etme seçeneğine tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
NOT: İade'nizin kabul olması için 2 saatten fazla oynanmaması lazımdır. Ayriyeten alındıktan sonra 14 günü geçtiyse iade kabul olmayacaktır.
O zaman iade edebilirsiniz, tabii 2 saatten fazla oynamadıysanız.geçmedi sanırsam ya 14 günü
oh oh geç.miş fgkljdhfg kasımda almışım inidirmler varken1. Steam'de üst taraftaki "Yardım" kısmına tıklayıp "Steam Destek" kısmına tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
2. İade etmek istediğiniz oyuna tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
3. "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum" seçeneğine tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
4. Aşağı kısımdaki iade talep etme seçeneğine tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
NOT: İade'nizin kabul olması için 2 saatten fazla oynanmaması lazımdır. Ayriyeten alındıktan sonra 14 günü geçtiyse iade kabul olmayacaktır.
bu 14 günü geçmiş oyun çalışmıyor nereme monte etcem bunu ben iade almazlarsaO zaman iade edebilirsiniz, tabii 2 saatten fazla oynamadıysanız.
Yapacak bir şey yok hocam hatayı onarmaya çalışın.oh oh geç.miş fgkljdhfg kasımda almışım inidirmler varken
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu 14 günü geçmiş oyun çalışmıyor nereme monte etcem bunu ben iade almazlarsa
O konuda bilgim yok olsa yardımcı olmaya çalışırım ama bilemedim.ea games steam hesabıyla bırleşmıyor sorun orda